Dzięki. : D
Pomyśl o żółtej piłeczce.
Po co rysujesz, skoro Ci się nie chce?
Pomyśl o żółtej piłeczce.
Ładnie tylko, że to jedno światło dziwnie wyszło .
Bazyl - nawet ładnie, ale skoro od niechcenia to wiesz...
Gandziej - wszystkie rysunki są epickie wręcz :D
Mustang to wyszedł jakby był wygięty z tyłu.
Za to Astin jak prosto ze zdjęcia!
Super :).
Mimo, iż gorsza technicznie, to jednak praca z Mustangiem wygląda o wiele lepiej, niż ta z Astonem. Jest bardziej twórcza i klimatyczna. A Aston... cóż. Nie wygląda najlepiej...
A sam projekt Citroena - ciekawy design, lecz proporcje trochę skopane - chociaż nie to jest najważniejsze.
Dzięki za opinie ;). Astona malowałem tak o, bo chciałem przetestować kredki. Najwyraźniej nie umiem jeszcze kolorować więc może i dobrze ,że nie wrzuciłem tutaj gotowego Citroena. Jednak spróbuję go pomalować, bo w inny sposób nie wyćwiczę się w kolorowaniu. A tak w ogóle to mógłbyś Siekierka napisać co Ci się podoba konkretnie w Designie a co nie? Wiem ,że lubisz Citroeny więc chciałbym wiedzieć co ewentualnie byś zmienił w moim projekcie.;)
Jedyne, co zrobiłbym, to urozmaiciłbym trochę wygląd grilla - ta "dziura" jest o wiele za duża. Może jakaś grubsza "listwa" pośrodku?
Właśnie tak myślałem. Ta listwa wychodziłaby z tych 2 lamp przy grillu a na listwie byłoby miejsce na rejestrację.
Trochę nieproporcjonalne, ale nie znam się i nawet bym tego pocieniować nie umiał :D
Jedyne, do czego mógłbym się tutaj przyczepić to felgi... kontury są naznaczone zbyt mocno. Ale tak to wyszedł fajny manga-car. ;) Manga, gdyż proporcje są dość zachwiane.
Mr. Kacper
Masz chłopie talent ale zacznij zachowywać proporcje bo te krzywizny aż straszą, naprawdę, cały projekt na tym traci. I tak samo jak Radon, za dużo przekombinowań.
Radon
Pracka spoko, ma klimacik wojenny, tylko trochę więcej "brudu" i brutalności by się przydało, przedstawienie samej bitwy, wybuchów itp. było by spoko.
PS. Kurczę moje prace chciałbym pokazać ale nie mam czym fotę zrobić :/
Ech... Jak może być za dużo przekombinowań? Przecież tu aż kipi prostotą.
Radon - całkiem niezłe, lecz z realizmem ma to niewiele wspólnego - nad taką pracą trzeba byłoby posiedzieć conajmniej drugie tyle... i drzewka są suabe.
@down: po pierwsze, to jakieś pojęcie o prostocie mam, bo trochę już rysuję; a po drugie - nie rób off-topu.
Ty nie masz pojęcia o prostocie, bo twoje projekty są na ogół tak samo przekombinowane.
PS. Właśnie z drzewami problem miałem. Wykorzystałem patent Roja, ale jak znasz jakiś lepszy to pokaż, bo chce ładne drzewa rysować:D