Faster.. człeku zazdroszczę Ci tego talentu. Za***iście, ;]
Faster widzę podobnym stylem co niegdyś ja :) bo obecnie nie mam na to czasu, ale na FB można zobaczyć mój projekt, co nie zmienia faktu że efekt końcowy - wyśmienity.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Grill bym przedłużył i tam przeniósł logo Forda. Trochę z przodu przypomina mi Mondeo na 2013 rok (jak ktoś czytał "Motor" nr 20/2011 to wie o co chodzi).
Całkiem ok . Ta perspektywa uciekła no i to przednie koło nieciekawie wygląda :P . Trochę za ciężki rodzaj felg sobie wybierasz przez co ciężko zrobić je dokładnie:P Wg mnie 7/10 :)
Strasznie krzywe i w ogóle, poćwicz rysowanie w perpektywie. Co do koncepcji nawet takie spoko, przedni zderzak mi nie leży a raczej wloty powietrza...
PS. Na rysunku obniż trochę nadkole ze światłem i obie rzeczy daj bardziej do środka, wtedy już nie będzie to takie krzywe.
Trochę mnie.
Przeważnie celuję w psychodeliczne klimaty ale nie mam żadnego skanu albo zdjęcia, więc wklejam to.
Vette bez felg, koleżanka ukradła zanim skończyłem :<
Awatar to zresztą też moja robota, zeszytowy zombiak.
Pomyśl o żółtej piłeczce.
Gandziej. Toż to jest wyje****, za przeproszeniem! Myślałem że fotkę dodałeś jaką! A tak na marginesie czym rysowane?
Czarny cienkopis, jakieś kredki, ołówek H-ileśtam. Taki szkolny.
Szacun kolego za takie rysunki. "Z głowy" rysowałeś czy ze zdjęcia się przyglądałeś? Masz talent :)
Przyglądane oczywiście. Miały iść na ścianę, dlatego trochę poszedłem na łatwiznę, ale z proporcjami miałem od cholery problemu i zmarnowane kilka godzin życia. Fajnie byłoby to od czegoś odrysować, machnął bym wszystko w godzinkę :D
Wiem, że nie na tym to polega, ale to nie miały być pokazówki warsztatu, a jedynie efekt ładnie wyglądający nad monitorem. Może potem wrzucę zdjęcia mojej ściany i trochę street artu. Większość moich plac pewnie poleciała już z dymem w szkolnej kotłowni parę lat temu, uczyłem się na kierunku reklama wizualna.
Opad szczeny ... Kurdę na prawdę niesamowite :) Szacun
Niesamowicie Gandziej . ;> Pięknie, cudownie! ;D
Work in progress.
Na żywo wygląda oczywiście lepiej i gładko, nie jestem w stanie zrobić dobrego zdjęcia rysunkowi :<
Pokażę jeszcze jak skończę. :)
okej, ale usta nie współgrają z nosem :P jest troszkę nie równo...usta powinny być lekko w lewo.
jakbym miał oceniać to dałbym dam 5 +/6 :p jak dokończysz będzie 7* :p
Właśnie panna ma ten przedziałek trochę krzywo, ale fakt, za mocno to zazaczyłem. Zapewniam że jest okej i do poprawienia. :P
Ale ma oczyska, podoba mi się ten rysunek =D
Boże... ale ładnie ;P Przyczepię się troche do tych ust o których radzio wspominal.;d
Skoczoned chyba, pewnie coś jeszcze zrobię, ale nie będę wstawiał.
Pro tip: Nie rysujcie na kartkach do akwareli bo potem nie da się zrobić dobrego zdjęcia. <ok>
Łaaa.... Piękniusio xD w skali 1-6 dałbym ci 7 ;D