Fuu ! weź to lepiej usuń bo wygląda jak kupa . ;D zaśmiecasz tylko temat , a to nie jest dzieło artystyczne . xd
PSN: benek8
Origin: benek8
Ale weźcie pod uwagę że dongU miał wtedy 7 lat, a ten wiek to pasuje do pierwszej klasy, ewentualnie do przedszkola.
Viper - masz rację. Jak na jego wiek to dość dobre rysunki. Zresztą, by coś miało wartość artystyczną, nie musi być super dopracowane i ładne - nie przesadzajmy, bo wiele dzieł kiedyś też uważane było za tandetę i kicz, a dopiero zazwyczaj po śmierci artysty stały się doceniane.
Da rade popatrzeć, ale nie jestem pewien czy to sprzed 4 lat :P
W wieku siedmiu lat to ja tak nie rysowałem. :D
Ja w wieku 7 lat też bym tak nie namalował. Jedyne co rysowałem w tym wieku to oczywiście samochody tylko ,że bokiem. Widzę ,że talent mamy na forum. Pokaż Nam jak teraz malujesz. Jestem ciekaw jak poprawiły się Twoje zdolności artystyczne :D
Karykatury niektóre na prawdę na dobrym poziomie np: Ozil i Berbatow :) Oczywiście jak na ten wiek !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ozil i Berbatow no niby lepsze od pozostałych ale to ucho ozila.... xd xd
śmiszne trochę ale o to chodzi w karykaturach xD
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Jak na tyle lat to ładnie. Pokaż aktualne rysunki, chętnie zobaczę. Poza tym popieram Kubahna, dobrze pisze.
Faster, supecio ci wyszło, zobaczyłbym coś czarno-białego od ciebie.
Mr. Kacper, istny fenomen z tego one77 ile czasu ci zają?
EDIT: niedługo może Panoz'a Esperemente GTR wrzucę :D
Bardzo fajne masz rysunki Faster i twoją NSX też widziałem. Tylko trochę RX-8 z przodu grill nie wyszedł :D
PS: Astona malowałem po 1,5h wieczorami od 20:00. Cały rysunek skończyłem po 5 dniach
Chciałbym tak umieć rysować jak Wy:]