Całkiem ładne, masz talent człowieku :)
Zajebisty ale... RECARO mogłeś sobie darować, albo się do nich bardziej przyłożyć ;)
Porsche wyszło naprawdę dobrze, ale przy C7 mogłeś się przyłożyć do kół xD
Oba świetne, nie wyróżniam żadnego z nich, ale powtarzam, są świetne :D
Troszkę zabawy w Corelu i replika wlepki animal style zrobiona :v
You do not have access to view attachments
Trochę mniej kreski "rysunkowej" a zdecydowanie więcej pójścia w hiperrealizm przy takich pracach :) Jakich kredek używasz? Polecam FaberCastell Polychronos lub Dervent Artists - sam mieszam Koh-I-Noor Mondeluz z Dervent Studio, ale zdecydowanie lepiej jedne z tamtych dwóch dla super efektu. Są może i drogie, ale świetnie nakładają się na siebie warstwami.
Za to widzę dobrze opanowany Illustrator :) I dobre Digital Arty
Dayuuuuum, naprawdę dobre :D
Kubaa - kontrast, kontrast i jeszcze raz kontrast. I kreska jest bardzo poszarpana, przy czym nie nadaje to dynamiki rysunkom lecz tworzy z nich produkt niekompletny. Zmień ołówki na minimum 4B do tworzenia cienia, najlepiej 6B-7B. Wyczucie cienia nie najgorsze, ale widać, że jest to odrysowywane. Szyby wyglądają słabo. Staraj się dodać coś od siebie zamiast odwzorowywać zdjęcie. Na szczęście, proporcjom nie mogę niczego zarzucić.
Nie no Kubaa wygrałeś życie tą S15... moje to wstyd pokazywać.
To BRZ/GT86/FR-S... Mogę na tapetę? ^^ w ogóle wszystkie ładne :D
S15 i S13 robione były kredkami i ołówkami, a Supra i GT86 jeszcze dodatkowo ProMarkerami :)
Kur*a... te pierwsze rysunki czym robiłeś? :o Bo tak zajebiście wyglądają że oja xP Szasuuuuunnn