Radon, masz problem z perspektywa i cieniowaniem. Demi - nie ma to jak rysowanie na kartkach od zeszytu. :D
de_ace - masz talent chlopie. :D
Ja swoje prace wrzuce za jakis czas.
Oj tak ~Ill. Miałem graffiti w zeszycie od POLAKA bo mi się nudziło to babka po sprawdzeniu jak mi oddała to tam taki komentarz był: Szkoda, że nie umiesz tak do perfekcji polskiego - hahaha xd A za zeszyt dostałem 3- xd
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
$Demi: dziękuję za uznanie. Fajnie, że rysunek się podoba. Jest to stara praca, sprzed ładnych paru lat, odnaleziona w moim archiwum rysunków. Wtedy jeszcze miałem problemy z perspektywą, stąd te zniekształcenia, teraz myślę, że jest z tym trochę lepiej. Kto wie, może w przyszłości wrzucę jeszcze do tego tematu coś swojego. A no i cieszę się, że ten temat trochę odżył ;)
*Bardzo fajna praca z Twojej strony, nie ma to jak dobry, "uliczny" styl. Ja osobiście pomimo starań nigdy nie umiałem stworzyć dobrego rysunku w tym stylu (jeszcze czasy szkolne), dlatego rysuję tabor kolejowy i czasem samoloty ;). Mega pięknie wyglądałby w kolorze i na jakimś murze.
Świetne, szczególnie Siekierki i szczególnie Porsche :D
~Kubahn: No ja też się cieszę, że temat odżył : ) Hmm myślę, że warto abyś wrzucił jakieś nowe swoje prace, chętnie bym je zobaczył, bo ta już zrobiła jednak na mnie duże wrażenie : ) Co do mojej pracy to ciesze się bardzo, że Ci się podoba.... Co do koloru to wiesz chciałem na to jakoś narzucić kolorek, ale niestety to był okres gdzie wszystkie moje cienkopisy (bo nimi to wszystko robię) wypisały się i został mi tylko czarny i jakoś tak już czarnym to maznąłem i tak zostało... a co do ściany to wiesz, plany są, ale nie będę nic publicznie pisać ani wstawiać fot bo nie wiem jak z tym acta, jeszcze mi wpadnie kilku nieproszonych w mundurach i będzie hehe : )
'Siekierka: Co do Twoich prac to naprawdę masz jakiś talent. Jest parę niedociągnięć, ale to jest tak zawsze... nigdy nic nie jest idealne i do czegoś się idzie przyczepić hehe : ) Ale naprawdę robią Twoje prace wrażenie...
$Radzio: Co do Twojej pracy to widać, że masz oko do przerysowywania pracy... gorzej już z głowy co oceniam po samym napisie jak Ci wyszedł "EZIO". Ćwicz, ćwicz, a może już niedługo walniesz coś własnego z głowy : )
Pozdrawiam wszystkich!
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Radon samoliciki supcio nawet, auta już mniej :/
Siekierka trochę krzywo, nie obraź się :/ Drobne problemy z proporcjonalnością masz. Ale cieniowanie mi się podoba tutaj plus :D
Kubahn, jak z pamięci to gratuluje, zaje wyszło :D
PS. Jak znajdę stare rysunki to pokaże.
Wiem, że połowa tych aut jest krzywa. :P I często są za szerokie przody. Ale jak już mówiłem, olewam proporcje i skupiam się na designie, na liniach... Zresztą przeważnie projektanci rysując te pierwsze szkice przesadzają z wielkością kół itp.
Radzio - nie jest źle. :-) Tylko czasem lepiej się zdecydować, czy rozmazujesz, czy nie.
MrKacper - dzięki za miłe słowa. :-) Co do Twoich prac - widzę, że wyglądają dość kreatywnie, przy tym zachowujesz swój styl. Radziłbym jednak wpleść do nich trochę więcej charakterystycznych cech designu dla danej firmy. Najlepiej nie wzoruj się za bardzo na czyichś pracach, bo nie ma to większego sensu, powinno się samemu wysilać trochę szare komórki. :-)
Powiem, że jest o niebo lepiej. Przy Volare przesadziłeś trochę z rozmiarem kół, ale wygląda on jak pełnokrwisty Aston - podoba mi się.
Touareg - tutaj już pojechałeś po bandzie - tylne drzwi są zdecydowanie za małe, do tego rozstaw osi w stosunku do kół zdecydowanie za duży - powinien on, w zależności od auta, wynosić +/- 3 długości koła, w przypadku SUV-a to nawet tak z 2,5.
Ford - nadal nie wygląda on jak Ford, chociaż trochę przestał śmierdzieć Astonem.