Inv - albo wy macie pecha albo ja mam szczęście, w sumie w każdej klasie mam jedno auto powyżej 390 poziomu, i na maksowaniu na auto spędziłem zdecydowanie mniej niż 2 godziny. Co ciekawe, z losowania wypadają zazwyczaj akurat te karty jakich potrzebuję (dana część/dana marka/moje ulubione perki). Obecny system ulepszania jest bardziej do strawienia niż ten sprzed aktualizacji.
Bez przesady, ulepszyć auto do poziomu 399 wcale nie jest trudno :) Oczywiście polowanie na wszystkie 6 części tej samej marki poziomu 18 z 3 perkami to już inna sprawa.
Ja nie poluje na 3 perki :) zazwyczaj mam jednąa karte z trzema perkami a reszta kart po jedna, dwie perki.
Auto jest proste w maxowaniu. Ja uzylem w grupie wolne ember Bel Aira to na koniec gry juz mialem 396
Witam mam takie pytanko jeśli nie zdobyłem ostatniego Volvo 242DL to czy będzie możliwość zdobycia go w inny sposób, akurat kiedy pojawił się samochód wyjechałem na ferie. Proszę o pomoc, Pozdrawiam
Gdzieś słyszałem że zaginione auta miałyby się pojawiać od czasu do czasu ponownie, ale pewien nie jestem.
pomocy co mam zrobic po zniknieciu porzuconego samochodu nadal moze byc jakos dostepny
Ok, ponownie mamy dostępną Mazdę RX-7. Nad rzeką, w pobliżu dwóch mostów.
Wszystkie auta pojawią się ponownie, prędzej czy później ;)
Wiadomo coś, czy będą kolejne DLC? Zastanawiam się, czy kupić ulepszenie do Deluxe czy tylko kupić Speedcross.
Dlatego właśnie pytałem xD Chyba się skuszę na Deluxe ;)
Po takiej cenie to bierz upgrade do Deluxe.
Ale deluxe nie daje Ci nic, co by bylo warte wydania jeszcze ok. 50 zł
Ciekawe przemyślenia na temat jutrzejszego Pod Maską:
[movie=youtube]mnNbE2a6iNY[/movie]
Ta aktualizacja AllDrive to jakis zart. Swobodna jazda moze byc sensowna, ale to tyle. Nowe kolory dymow i neonow? Ulepszone menu i ulepszony snapshot? XD Boze Ghost Games to taka amatorka ze powinni juz naprawde skonczyc wspierac NFSa bo tylko wstyd przynosza. Speedlist zmienic lekko by dac opcje duchow i usuwania cywilow, polepszyc netcode. Nie lepiej dodac byle co, zeby nie bylo ze nic nie robia. Obstawiam jeszcze jeden update i nareczka. Kupilem deluxe bo bylo napisane ze bda pakiety misji dodatkowych a dali tylko jedno rozszerzenie. Need for speed juz upadl. Czekam tylko na the crew a pozniej do zyda Payback
To nie graj?
Dobry żart, choćby was gra doprowadzała do białej gorączki to w życiu nie wyje*iecie jej w pistacjowe pole.
Ja ją wyje*ałem zaraz po przejściu. Najgorzej wydane pieniądze na grę ever.
To się chyba nieźle w**bałem teraz z tym Deluxe xDDD