Witam pomoże ktoś nie mam w dokumentach folderu setting z plikami wysłał by mi ktoś na pocztę te pliki ponieważ muszę zmienić rozdzielczosc przez czarny ekran na monitorze.
Ok, dzięki za informacje.
Cześć.
Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę, gdyż jestem nowy na forum i jeszcze do końca nwm gdzie co i jak.
Mam takie pytanie.
Zamierzam kupić Need for Speed Payback PC, tylko na różnych stronach jest informacja ,że niektóre pojazdy chodzi mi między innymi o (BMW M3 Evolution II E30 oraz Volvo 242DL) były dostępne tylko przez jakiś czas. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w trybie online oraz offline. Czy pojazdy są dostępne cały czas i tylko trzeba zrobić misje by je odblokować?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Spróbuję wrzucić rozpakowywanie gry na noc i sprawdzę co się kryje w plikach.
Połączony z 10-07-2018 00:29:
Rozpakowałem - nie ma plików C63 AMG ani żadnych innych nowych wozów. Za to widnieją Dodge Charger SRT8 2013, Ferrari F40 i 458 Italia oraz Nissan GT-R 2017 (nie mylić z GT-R Premium, które mamy w grze). Niestety są one od premiery, bo zainstalowałem grę z płyty, bez aktualizacji i się okazuje, że też już tam są.
W poprawkach najnowszej aktualizacji wspomniano o Crown Victorii i Mercedesie C63 AMG... Każdy z nas myślał, że to błąd, ale policyjna legenda już się pojawiła. Myślicie, że Merol też się pojawi jako darmowe lub płatne DLC?
opcja "EDYTUJ nie działa dziwne. Co do tego p.s'a to go nie zobaczyłem wszystko mi się zlało.
W garażu jest napisane w minimenu nad autem tym głównym i tam jest napisane bodajże: "wymiana z magazynem", czy coś w ten deseń.
Witajcie mam pytanie. Gdzie znajduje się reszta samochodów? Mam odblokowane wszystkie garaże, mam 10 samochodów a w garażu pokazuje mi ich tylko 5. Gdzie jest reszta?
Na Twitterze w komentarzach zawsze ktoś podaje lokalizację w postaci screena lub filmiku, więc polecam tam zaglądać :)
W kanionach tam gdzie pierwszy Skyline
Ktos wie gdzie znajduje sie obecnie porzucone auto o ktorym jest komunikat??
Ok, dzięki za wyjaśnienie ;)