Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Payback - ogólnie

Ostatnia aktualizacja 6 lata temu
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Ja bym sie chetnie pobawil z policja tylko zeby dodali te utrudniacze poscigu jak w MW 2005, oj uciekalbym
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
I znowu wiedzą, że bije, tylko nie widzą, w którym kościele. Nie rozumiem, dlaczego Ghost nie spojrzy na GTA V, gdzie w jednym trybie multi jest freeroam i zawody? Tu się trzeba przełączać. To jest robione bez głowy. Osoby, które zarządzają grą w ogóle w nią nie grają lub grają pobieżnie. Albo słuchają YouTuberów, którzy pograją godzinę dla odcinka i odstawią grę na półkę.
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Jak dla mnie muszą zerżnąć żywcem multi z MW'12, w tej grze graczy na multi nadal nie brakuje, jest sensownie zaplanowany, są fajne dyscypliny i czas wolny między speedlistami, gdzie też by można sobie pojeździć. Rywalizacje fotoradarowe i ze skokami do zrealizowania są? Są. Wyścigi zespołowe nie mają takiego znaczenia bo ciężko się rozwala innych graczy, ale w większości możnaby przelać multi z dzieła Criterion do Paybacka. Ech...
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 7 lata temu
Jak myślicie, będą jeszcze DLC do Payback? I czy właściciele Deluxe mogą liczyć na darmowe DLC?
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Raczej tak bo w opisie deluxe piszę pakiet darmowych misji fabularnych. A o speedcross chyba niechodziło bo jest bardziej pobocznym zadaniem.
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
No właśnie jak dla mnie Speedcross jest tym pakietem. I myśląc pakiet fabularny raczej nie mają na myśli nowej historii, tylko nowej zawartości, a nawet jeżeli, to jest drobna fabuła w Speedcrossie. Opis z Deluxe całkowicie pasuje do DLC Speedcross.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Tak, Speedcross to ten wielki "pakiet misji fabularnych" ;)
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 7 lata temu
Swoją drogą, DLC Speedcross jest świetne. +20% dodatkowej fabuły. Szkoda tylko że trzeba jeździć ligę Miniaczem a i salon tych aut jest ubogi (w tym 5 z nich to te cholerne wraki). Mam nadzieję że kolejne DLC to będzie pakiet misji dla Jess (imho najfajniejsza postać) z jakimiś wozami "pod ucieczkę" pokroju Stingera.
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Wincyj draguw i driftuw
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 7 lata temu
To musieliby zrobić DLC z jakimiś nowymi ligami w mieście. Bo inaczej se tego nie wyobrażam
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Zgadzam sie
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
Jak dla mnie ta gra była skazana na porażkę jeśli chodzi o stosunek ilości do ceny. Główny wątek to maks. 4 godziny, a pokonywanie każdego przeciwnika z osobna to tylko zapychanie pustki pozostałej po przejściu gry.
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Ja czekam az wreszcie the crew 2 wydadza ;-;
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 7 lata temu
Lol, dolicz ligi do głównego wątku i wychodzi Ci 12h gry. Speedcross to kolejne 2,5. W żadnym NFS do tej pory nie było tak żeby każdy wyścig "coś znaczył" i przez to fajnie się go przechodziło a tutaj tak jest. Poza tym gra jest dłuższa niż większość NFS'ów do tej pory.
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
Nie zgodzę się, wolałbym żeby mimo wszystko było więcej wyścigów kosztem samej fabuły.
Pisząc o 4 godzinach miałem na myśli tylko główny podstawowy wątek i tylko to co konieczne aby ukończyć grę. Nawet jeśli to i tak jeden z dłuższych NFS'ów, to cena za niego i tak jest nie na miejscu.
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 7 lata temu
To nie trzeba przechodzić lig by wyskakiwały dalej misje fabularne? :o
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
nie... no nie wiem jak ty, ale dla mnie te 4 godziny to realny czas do przejścia gry, razem z wyścigami...
Kakarotto18
Kakarotto18 
Amator
Dodano 7 lata temu
Yosi nie zgadzam się z tobą. Mi fabuła zajęła 20h(w tym ~10h na wyścigach etc).
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
No nie wiem, może macie rację, ale 20 godzin to zdecydowanie za dużo. Ze 100 godzin które przegrałem, większość spędziłem na tuningu. Poza tym zaczynałem grę 2 razy. Na grę jako taką poświęciłem może ze 40 godzin, nie licząc gry za pierwszym razem - może 30, a nie licząc znajdziek i czasu na tuning osiągów, ostatecznie i tak nie wyjdzie mi 10 godzin.
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 7 lata temu
Yosi przechodziłem całą fabułę naraz, no dwie misje z Jess powtarzałem, do tego nie jeździłem na zawody (teleport na najbliższe miejsce jakie się da), nie bawiłem się w tuning wizualny i wyszło mi 12h.
i.imgur.com/xWDZwKE.png
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.