Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Payback - ogólnie

Ostatnia aktualizacja 6 lata temu
zbiku12
zbiku12 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Cytat

Gregi napisał(a):

To już raczej inne studio musiałby się tym zająć. Swoją drogą, ciekawe czy Criterion robi coś oprócz pojazdów w Battlefroncie 2, od Rivalsa jest cicho by siedzieli przy jakiejś samochodówce.

Odświeżają Burnout Paradise dla nowych konsol. To wszystko co wiem. Mnie by wystarczyło, gdyby tylko dodali wyspę z wersji Xbox i obracaną mapę. No i może jakiś DLC z policją :)

Z plotek wynika że robi to inna firma :P
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu

Cytat

zbiku12 napisał(a):

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Cytat

Gregi napisał(a):

To już raczej inne studio musiałby się tym zająć. Swoją drogą, ciekawe czy Criterion robi coś oprócz pojazdów w Battlefroncie 2, od Rivalsa jest cicho by siedzieli przy jakiejś samochodówce.

Odświeżają Burnout Paradise dla nowych konsol. To wszystko co wiem. Mnie by wystarczyło, gdyby tylko dodali wyspę z wersji Xbox i obracaną mapę. No i może jakiś DLC z policją :)

Z plotek wynika że robi to inna firma :P

To by było dziwne, gdyby grę swojej produkcji poprawiało inne studio. Przypomniało mi się jeszcze: jakiś czas temu media społecznościowe CG lub Burnouta zadały pytanie co by chcieli (zmienić?) w Burnoucie. Więc może nad czymś pracują, tylko chcą zrobić niespodziankę. Płynnie odchodząc od tematu patrząc na NFS'15 i Paybacka cieszę się, że CG nie robi NFSów, choć multi jeszcze kuleje.
kam945
kam945 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Czy tylko dla mnie Payback ma zbyt duza tablice aktualnych miejsc w trakcie wyscigu multiplayer? I czy wg mnie rankedy nie maja sensu, skoro jest wszedzie taka rzeź? Dla mnie zdecydowanym bledem jest ta duza tablica zajmowanych miejsc i brak funkcji wylaczenia trafficu oraz kolizji, czyli opcja 'ghost' przydalaby sie bardzo.. Troche GHOST GAMES i EA lata za konkurencja. W 2014 kazda wyscigowka poza NFSami miala globalne wyniki w grze. The Crew mialo opcje wylaczenia kolizji i ruchu ulicznego, gdyz bez tego odbywal sie ten sam chaos, jak ten, w Paybacku.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Co jeśli nie ogarne Volvo do końca czasu? Będzie później w salonie?
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Ktoś się pytał na reddicie o powrót Mazdy. Więc otrzymał informacje z EA, że będzie jeszcze dostępna. Ale już nikt nie powiedział kiedy i gdzie, więc Radzio - 5 minut - służbowe zadanie ;) i Volvo Twoje. Bez nagrania.

Połączony z 16-01-2018 14:19:
Pojawiło się Volvo 242 - ale jeszcze nie znamy lokalizacji.
trusqawa3
trusqawa3 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
Wiadomo coś o jeździe swobodnej na multi??
YEA BOYY
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Tak, że pojawi się w tym roku xd Cierpliwości ludzie :D
i.imgur.com/FrOlLrY.png
B
Bigsnoke05 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
[movie=youtube]tNWeBYEjzuI[/movie] a mówią że nfs payback jest p2w
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
My nie mówimy :D choć przyznam że ostatnio przegamblowałem wszystkie żetony części na losowanie w warsztacie (XD) a widzę na gameplayach że ludzie mają ich sporo całkiem. Ale generalnie maksowanie aut nie jest już trudne, nawet bym powiedział że jest bardzo proste, często trafiam części które idealnie mi pasują.
Pytanie na jakim poziomie trudności gra koleś na filmie, ja na trudnym musiałem wymaksować samochody albo mieć blisko 399 (np. 380). Aż sam spróbuję jakimś słabszym zagrać na łatwym i średnim.
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Pay2win - nie, ale ma mikropłatności i system losowości powiązany z $$$, a to bardzo denerwuje. Wystarczy sprawdzić czas, jaki trzeba poświęcić na kupno samochodu średniej klasy i tuning na maksa osiągów w NFS Payback i porównać do czasu spędzonego w NFS'15.

Połączony z 23-01-2018 14:55:
No i git - dziś porzucono długooczekiwane BMW E30 :)
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Ostatnio jest ruch w internecie którego marzeniem byłoby aby kolejny NFS był osadzony w Japonii. I tu przychodzi ciekawostka, pewna rozmowa telefoniczna, zresztą wywołana pewną aktywnością w grze, sama się nie włączyła. Myślicie że to może być wskazówka na umiejscowienie kolejnej części? :)[movie=youtube]VnN6C2pqhGc[/movie]
L
laster 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
W sumie to historia nie zostala zakonczona. Swietnie byloby zobaczyc jak sie dalej rozwinie i to w dodatku w Japonii, myśle ze jest taka mozliwość :D
s22.postimg.org/vf8skoxxd/1909794_527986330708158_2152424573541035210_n.jpg
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Nie! Żaden kraj z lewostronnym ruchem!
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Moze NFS'a w Rosji na syberii niech zrobia... A na powaznie to ja bym chcial kontynuacje ppaybacka a nie jakies japonie i inne kraje z lewostronnym ruchem..
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Czasami pytacie się o aktualizację do Payback - myślę że realny jest taki scenariusz: na razie info o grze żyje, bo pojawiają się samochody. Skończą się samochody, to będzie można rzucać info o aktualizacji. Na razie "się kręci".
S
SlavicBoy 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
Jeśli NFS będzie w Japonii lub jakimkolwiek azjatyckim kraju to ja tej gry na pewno nie kupie, nie czuje tego w ogole i nie lubie takich klimatow dziwie się ze jest na to w ogole hype
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Mam to samo uczucie kurde, mi kompletnie Japonia nie pasuje do NFS'a
MadaFaster
MadaFaster 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Bullshit, jaka Japonia, to że jakaś wtyczka bohaterów tam leci nie znaczy że następny NFS będzie w kraju shake'a z wiśni. Zresztą, ProStreet miał lokację, a nawet dwie osadzone w Japonii, i co? Źle? Ja tam dobrze wspominam ten ruch...
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Wieści z Niemiec: gość maksował jedno auto 2h i wydał 800 żetonów. A jak to jest u Was? Ja jeszcze żadnego nie mam po 399 i ze wszystkimi bonusami.
You do not have access to view attachments
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Ja mialem bel aira 399 na chwile zebt trofeum wbilo a potem zmienilem na 396 bo lepsza czesc byla :/
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.