Szukaj RX7 pod budową w mieście przy kolumnie wiaduktu ja tam właśnie ją miałem a wszyscy też gadali że jest na stacji benzynowej
Ja miałem na stacji benzynowej. SlavicBoy - jaką masz edycję gry? Zwykła czy Deluxe?
Fajnie, że po ucieczce RX7 jest już naszą własnością ;)
Ciekawostką jest to że pościg z RX-7 jest częściowo dowolny, sposób w jaki można dojechać na miejsce jest taki jaki się zapragnie... Czyżby Ghost przygotowywało się po cichu do policji w jeździe dowolnej lub po prostu nieograniczonych barierkami pościgów? Fajnie by było :)
SlavicBoy wyślesz ss? Ciężarówek z Coli też nie ma
Czy może mi ktoś powiedziec gdzie kupuje sie auta do wyscigow? Mam salon do driftow do terenowych do dragow i do ucieczek a gdzie kupic auto do wyscigu
To już nie będziesz mieć widocznie jakiś totalny blad nie do rozwiazania
siema. co tam u was ? przeglądając Yt natrafiłem na filmik od panthy z nissanem skyline'm gtr 2000. możliwe że jest on już dostępny na konsolach ? kiedy pojawi się na pc ??
YT'erzy mieli wcześniejszy dostęp do dodatku i dlatego ;)
Jak mozna zrobić ten biały pasek na oponach w chevrolet bel air?
Czy mi się wydaje czy najpierw trzeba je znaleźć? xd
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Jak najłatwiej i wmiare szybko nabić mnożnik 2 na sfobodnej jeździe
Na lotnisku 73 ;) Szybka jazda, skoki i drift na asfalcie i bezdrożach. Mnożnik wpada szybciutko :)