Muszę przyznać, że to ciekawe zagranie, by posiadacze Deluxe otrzymali DLC za darmo. Pytanie jak cena DLC będzie się miała do ceny aktualizacji do Deluxe.
Jest za darmo, bo miało być za darmo xd Przecież wersja Deluxe miała dostać "pakiet misji fabularnych" - to jest właśnie ten pakiet :)
Czyli ta aktualizacja dodaje nowe części dla bmw i brakujące auta tak? A co z błędami jak np. brak matowych naklejek, to też będzie w końcu naprawione?
Dostałem telefon od Szulera, że dodano 2 garaże - jeden w górach i jeden w kanionach. Nie mogę ich znaleźć xd
Pierwsze wrażenia ze SpeedX
[movie=youtube]x1PJdK19jGk[/movie]
Tak patrzę na to wideo i widzę że twórcy mocno się inspirowali Dirtami, bo trasy wyglądają jak z derbów czy gymkhana duel :p
To jeszcze nie pewne, ale dodatek ma kosztować ok 30 zł. Jeśli to prawda to kupię sobie na święta ;D
Cześć Zoniaki, jak ktoś bedzie wiedział że dodatek jest już dostępny to dajcie znać.
aktualizacja prawie 8gb xD
aktualizacja prawie 8gb xD
Podstawowa poprawiająca błędy, czy ta z DLC?
chyba instaluje od razu z DLC tylko poblokowanym
O kurna, czyli też muszę aktualnąć xD
znalazl juz ktos to auto?
mają niby dawać wskazówki na twitterze gdzie to rx7 jest ale nic nie podają, jeszcze nie znalazłem :/
stacja benzynowa w silver canyon. teleportuj sie i powinna byc mazda za toba odrazu