Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Payback - ogólnie

Ostatnia aktualizacja 6 lata temu
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Muszę przyznać, że to ciekawe zagranie, by posiadacze Deluxe otrzymali DLC za darmo. Pytanie jak cena DLC będzie się miała do ceny aktualizacji do Deluxe.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Jest za darmo, bo miało być za darmo xd Przecież wersja Deluxe miała dostać "pakiet misji fabularnych" - to jest właśnie ten pakiet :)
i.imgur.com/FrOlLrY.png
michciu1907
michciu1907 
Super Admin
Dodano 7 lata temu

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Muszę przyznać, że to ciekawe zagranie, by posiadacze Deluxe otrzymali DLC za darmo. Pytanie jak cena DLC będzie się miała do ceny aktualizacji do Deluxe.

Skoro będzie za darmo dla posiadaczy Deluxe, to obstawiam że cena będzie porównywalna z ceną upgrade'u. Dzięki temu żadna z opcji nie będzie bardziej opłacalna oraz dodatkowo przecież nie wiadomo ile jeszcze tego typu DLC będzie w przyszłości. Bo tak naprawdę nie wiemy czy w ogóle coś później będzie a jeśli będzie, to może okazać się np. darmowe dla wszystkich.
Ten model wydawania dodatków przypomina mi ten z Forzy Horizon 3, gdzie mogłeś kupić bogatszą edycję i każdy duży dodatek dostawałeś za free.

No i ja w sumie się tez nie dziwię że te osoby, które posiadają edycję Deluxe dostaną to DLC za darmo, ponieważ tak jak Slavic napisał, posiadacze Deluxa w zasadzie nic szczególnego (jak dla mnie) nie otrzymali w porównaniu do edycji zwykłej, a teraz przynajmniej mają z tego jakieś profity.

@EDIT //

Cytat

Radzio napisał(a):

Jest za darmo, bo miało być za darmo xd Przecież wersja Deluxe miała dostać "pakiet misji fabularnych" - to jest właśnie ten pakiet :)

Uprzedziłeś mnie Radzio z tym pakietem misji, ponieważ miałem o nich napisać na końcu xd
Jak dla mnie to one jakoś na misje fabularne nie wyglądają, a od dłuższego czasu się zastanawiam kiedy będzie o nich wiadomo coś więcej.
i.imgur.com/6BZ9AfU.jpg
P
PLPelson 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
Czyli ta aktualizacja dodaje nowe części dla bmw i brakujące auta tak? A co z błędami jak np. brak matowych naklejek, to też będzie w końcu naprawione?
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
W sumie zapomniałem o tym bonusie dodatkowych misji w Deluxe.

Połączony z 15-12-2017 22:12:

Cytat

PLPelson napisał(a):

Czyli ta aktualizacja dodaje nowe części dla bmw i brakujące auta tak? A co z błędami jak np. brak matowych naklejek, to też będzie w końcu naprawione?

Aktualizacja zawiera wiele poprawek zgłoszonych błędów. 19 grudnia dowiemy się, co naprawiono.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Dostałem telefon od Szulera, że dodano 2 garaże - jeden w górach i jeden w kanionach. Nie mogę ich znaleźć xd
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Pierwsze wrażenia ze SpeedX
[movie=youtube]x1PJdK19jGk[/movie]
MadaFaster
MadaFaster 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Tak patrzę na to wideo i widzę że twórcy mocno się inspirowali Dirtami, bo trasy wyglądają jak z derbów czy gymkhana duel :p
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
To jeszcze nie pewne, ale dodatek ma kosztować ok 30 zł. Jeśli to prawda to kupię sobie na święta ;D
i.imgur.com/FrOlLrY.png
P
Pepciu11 
Uczeń
Dodano 7 lata temu
Cześć Zoniaki, jak ktoś bedzie wiedział że dodatek jest już dostępny to dajcie znać.
K
Kuchsee 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
aktualizacja prawie 8gb xD
K
Kuchsee 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
aktualizacja prawie 8gb xD
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
Podstawowa poprawiająca błędy, czy ta z DLC?
K
Kuchsee 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
chyba instaluje od razu z DLC tylko poblokowanym
MadaFaster
MadaFaster 
Czempion
Dodano 7 lata temu
O kurna, czyli też muszę aktualnąć xD
D
deroftw 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
znalazl juz ktos to auto?
K
Kuchsee 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
mają niby dawać wskazówki na twitterze gdzie to rx7 jest ale nic nie podają, jeszcze nie znalazłem :/
D
deroftw 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
dobra znalazlem
K
Kuchsee 
Uliczny kierowca
Dodano 7 lata temu
gdzie jest?
D
deroftw 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
stacja benzynowa w silver canyon. teleportuj sie i powinna byc mazda za toba odrazu
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.