Mazda RX-7 też miała być i nie ma ;-;
Te auta pojawia się w DLC
mogłem sie tego domyslić po EA :v
w żadnym DLC, nie straszcie, będą w kolejnym updacie
Update powinien być w tym tygodniu, maksymalnie w przyszłym.
Wiadomo coś już o nowych dlc? Albo jest jakiś całokształt jak będą wyglądały?
Wiadomo gdzie można podesłać ghostom wiadomość by dali większy wybór felg, większe rozmiary felg oraz naciągnięte opony? No i jeszcze przydałyby się suwaki do ustawienia rozstawu kół :p
Przydałyby się też naklejki do cieniowania, bo są tylko dwie, a w poprzednim NFS było ich znacznie więcej. No chyba ze da się je jakoś odblokować i o czymś nie wiem.
Oprócz gradientów brakuje całej kategorii "postacie" :( Mam nadzieję że dodadzą.
Poza tym mogliby poprawić drifitng. W momencie kiedy driftujesz koła powinny być skierowane w przeciwnym kierunku. Wygląda to idiotycznie i nierealistycznie. Tak wiem, że to gra arcade'owa, ale chodzi mi tylko o to aby wyglądała realistycznie, a niekoniecznie aby fizyka była jak w symulatorze.
Połączony z 23-11-2017 12:58:
Hamulec ręczny też jest kijowy. Ciężko jest za jego pomocą zmieniać kierunek jazdy. W NFS 15 drifting był lepszy. #kiedyśtobyło
Dzisiaj wszedł jakiś patch, 5gb mi się właśnie ściąga, ktoś wie co on daje?
Radzio - oprócz postaci to jeszcze cała gama wlep z nfs uc by się przydała ;)
Mi tam najbardziej brakuje policji w jeździe dowolnej ;)
To wie ktoś gdzie można im wysyłać swoje sugestie, istniejące bugi, rzeczy do poprawy itd.? W*****a mnie już to, że nie poprawili naklejek, lakier matowy wygląda jak błyszczący.
Masz temat "błędy/bugi nfs payback" ;) Widać go nawet na stronie głównej xd
Źle się wyraziłem. Chodziło mi raczej o zgłaszanie rzeczy które można by poprawić, ale które niekoniecznie są błędami np. wspomniane przeze mnie lakiery naklejek (nie pamiętam dokładnej nazwy, mam angielska wersję - chodzi o rodzaje: satynowy, matowy, błyszczący, metaliczny itd.). U was nie zauważyłem czegoś takiego na forum. Dlatego pytam.
Wspomniane przez ciebie lakiery są błędem. Pisz w tamtym temacie.
Ma ktoś tak że jak odpala gre to za każdym razem znikaja mu wszystkie naklejki z auta ? Zostaje tylko podkład czyli kolor lakieru, strasznie to jest irytujące
Nie xd Ja za każdym razem stuningowanym wozem wychodzę z garażu, żeby mieć pewność, że się zapisało.
Właśnie widziałem reklamę NFS w TVN :O W końcu, po tylu latach :)