dobra, zobaczę zaraz, dzięki :D
usunęli glitcha z kopiowaniem kart i zdejmowaniem części wizualnych...
Mazda rx7 [movie=youtube]VYft7tI7tBA[/movie]
Aktualizacja ma mimo wszystko służyć poprawie :)
rx7 399lvl w drifcie to potwor
ja zrobiłem 40 losowań i wymaxowałem huracana na drift
jakie speedcardy pod drift najlepsze?
Kiedy DLC można pobrać/kupić? Mam ulepszenie do we...
Na znalezienie Mazdy mamy jeszcze tydzień. Ciekawe jak potem będzie dostępny ten wóz. Na stronie głównej uruchomiliśmy deadline dotyczący RX-7.
no dobrze dobrze ale gdzie to jest żeby pobrać?
RX-7 znajduje się na budowie w mieście pod niedokończonym wiaduktem przy betonowej kolumnie
kozak ta aktualizacja, propsuje.
Speedcross przeszedłem w mniej niż 2h. DLC oceniam pozytywnie - zawody są ciekawe, dużo się dzieje: w jednym wyścigu mamy prędkość, drift, off-road i niszczenie skrzynek. Poprawiałem 2 wyścigi przez niezaliczenie checkpointów. Mimo, że zawody nie są na czas, to jeśli długo nie przejeżdżamy przez checkpoint, uaktywnia się odliczanie do końca zawodów i mimo uzyskania wymaganego wyniku, nie ma zaliczenia. Zawody przeszedłem na średnim z dużą nadwyżką punktową, ostatni wyścig na trudnym za pierwszym razem, więc szału pod względem trudności nie ma. Podczas zawodów jesteśmy tylko my i tor, więc odpada losowość spowodowana zachowaniami przeciwników czy ruchu ulicznego - trochę szkoda, bo to zawsze jakiś dodatkowy element losowy.
33 zł za 2 godziny gry... WOW! Witamy w EA!
Pomożecie mi? Mam problem nie wiem jak zmienic auto na wyścig. Kiedy mam do rozegrania jakiś wyścig to mam tylko to początkowe auto.
Panowie, na chwile obecna dostepne jest tylko rx7 ?
Payback skończony! :D :D :D
Podjeżdżasz pod wyścig i pojawia się na środku ekranu menu z opcją rozpoczęcia wyścigu lub zmiany samochodu. Tylko najpierw musisz się upewnić, że masz samochód danej klasy.