Siekierka to jest dłużej niż ostatnie NFSy? Już Rivals wydawał mi się dłuższy od Paybacka.
A i też chętnie bym ograł jakieś DLC z Jess, jakieś dodatkowe pościgi mogłyby być fajne. I też więcej dragów by się przydało, obecnie jest za mało ich.
Yosi te 20h dlatego, że w czasie fabuły robiłem też przygotowania do calaka i ciężko jest mi określić dł fabuły. Gregi racja jeśli chodzi Rivalsa to PB jest krótszy. BTW PB wydaje mi sie najkrótszym NFS'em z 4 generacji jeśli chodzi o 100%.
A 2015 nie był krótszy? Payback wydaje Wam się krótki i mi też - ale przypomnijcie sobie że tylko payback ma tak że non stop jest jakaś akcja. I czas przy nim mija szybko - przynajmniej ja tak miałem. Tylko the runa wcześniej brałem naraz.
Mnie osobiście zdziwiło jak szybko zaczęliśmy Gonitwę. Myślałem że po pokonaniu ostatnich klubów będą jakieś przygotowania, jeszcze jakaś aferka z Familią i dopiero się pojedzie, a tu bum, Gonitwa od razu.
Jak dla mnie był dłuższy '15. Myślę że spokój fabuły nie zamącił mi poczucia czasu spędzonego z poprzednim NFSem.
Tak w ogóle to ile jest wyścigów w PB. założę się, że nie więcej niż 50. To też coś pokazuje. Wolałbym format takiego Carbona, Pro Street czy starego Most Wanted, gdzie jest masa wyścigów i jakieś cutscenki od czasu do czasu.
System ze starego Most Wanted był najlepszy - ktoś nie czuł dragów lub okrążeń - mógł przechodzić Czarną Listę bez tych wyścigów. Wymóg przechodzenia wszystkich wyścigów stwarza z tej gry trochę liniówkę - ogranicza wybór podczas przechodzenia gry.
Siekier liczysz Prestige(powtórzenia wyścigów też wchodzą w rachubę)?
Osobiście nie mam nic przeciwko liniowości, za to kocham The Runa - wszystko jest zaplanowane i szczerze, jest fajne xd w Paybacku również myślę że wszystko jest spoko rozplanowane, tylko że jest wszystkiego za mało.
The Run byłby zajebisty, gdyby miało się poczucie wpływu na cokolwiek. Mogli zrobić możliwość wyboru trasy, wtedy można by przechodzić grę na kilka sposobów.
Czy tylko ja mam problem z przejsciem misji slalom po zlomowisku stanolem na tej misji i nie moge jej od 2 tyg przejsc a pewnie przeszedl bym ja gdyby nie to ze skok w aucie tez sie ulepsza a tam takie skoki sa ze np skaczesz i wywala cie na skaly
To jest izi xd.
Trudniejszy jest tor wokol New Heaven wedlug mnje
Ja mam na 9 skoki w Bel Airze, mi jakos podeszly te zawody i sie nie meczylem z nim jak mowie, tor wokol New Heaven byl trudniejszy jak dla mnie.
czesc potrzebuje polskich plików językowych gry zeby miec gre po polsku :) ktoś pomoze
Noooo! Jutro powinniśmy otrzymać informacje prawdopodobnie o pościgach w jeździe dowolnej!
Czyli jednak miałem rację jak wtedy myślałem że będzie to aktualizacja? :P
Przydaloby sie jakies DLC bo nudy troche :P