Te auta to powinni dać za darmo w ramach rekompensaty za te wszystkie bugi, błędy i ogólnie słabą jakość gry w stosunku do jej ceny.
Dla normalnej edycji na pewno a dla deluxe się okaże
Firebird i Aston DB5? :O to zaskoczyli. Oby były na 399 - kijowo, że jedynym starym muscle na 399 - nie licząc wraków - jest Cuda. No i żeby były ślicznie płatne dla wersji zwykłej i darmowe dla Deluxe. Bo jakby dla Deluxe były płatne to czułbym się wyruchany dopłacając za brak contentu.
No i jak są nowe marki aut - następna aktualizacja Giulia i Stinger please!!!
Skoro mają superkonstrukcje to raczej będą. Na 399
Siekier, powinieneś się cieszyć z takiego uczucia raczej ;D
Wie ktoś oco chodzi z tym Skyline eddiego? Trzeba mieć obydwie gry czy co?
Na chłopski rozum tak. W sumie jaki byłby sens wspomnienia NFS'a 2015 gdyby takiej potrzeby nie było?
wydaje mi sie ze bedzie potrzebne trofeum za ukonczenie tej i tej gry, albo jesli ukonczyles eddies challenge w 2015 to tu dostajesz go od razu
Jest wyraznie napisane, ze dla tych co grali w nfs15.nie musza go miec, wystarczy ze tam sie logowali z konta origin CZYLI PO PROSTU JESLI NFS15 widzial tam Wasze konto..
Dokładnie tak jak mówi kam945 :)
Ale mam buga xD mogę sprzedawać samochody porzyczone z multiplayera
samochody będą płatne nawet dla posiadaczy deluxe, ale faila i tak zaliczyli ludzie prosza od dawna o alfe giulie stingera i urusa a ci jak zwykle głusi może na nfs'a 2019 zmadrzeja.
haha i w dodatku takie lipne wozy
No to posiadacze deluxde dali się oficjalnie wydymać :)