3 wyzwania castrol edge na krzyz, to jakiś zart XD BEZ TEGO BYLOBY TAK SAMO. Można przejechać się range roverem i tyle, nie można go kupic. Co za bezsens..... Naprawde EA jest okropne, i auta do zakupu nawet dla deluxe XD.
3 wyzwania? XDDD chyba se jaja robią
Tak, wyzwanie time trial sla Jesse,Maca i Taylora *MAC W AUCIE*
10 minut dodatkowego gameplayu za darmo to zawsze coś xD
Lol, to jest Range Rover Sport a nie Evoque. By the way, nie narzekajcie, bo te wyścigi są naprawdę dopracowane - nowe elementy na trasach same się nie zrobiły - a i 2 dychy za dwie superkonstrukcje (z firebirda częściowo dach można nawet wywalić) to nie jest zła kwota.
Btw, czy tylko mi obniżyło wygrane za niektóre wyścigi? Nie ma już bicia hajsu i fajnych zakładów na dzielnicowym...
Coś tam zmieniali z nagrodami
:( ale za to kchujsee pobity na dzielnicowym. 1,619kk :*
Btw, opcje tuningowe do Astona sprawiają że wygląda jak Trabant DB5. Ale Firebird sztos. No i Skyline tylko Eddiego na 399... a chciałem mieć go na drift w 399 -.-
Dno i metr mułu... Nie dość że dodali tylko 3 nowe wyścigi i auto z Eddie Challange to jeszcze db5 i firebird są niedostępne (no chyba że ktoś ma chęć wyrzucić kasę).
Te 3 nowe wyścigi są chociaż porządnie oprawione, nowe obiekty pod wyścigi no i Range Rover Sport.
Tak ale mogli by zadbać o graczy jakoś porządniej. Nie dość że niektórzy zakupili wersje Delux z myślą o dostępności do nowych rzeczy, to tu jest lipa i kpina ...
Też kupiłem deluxe, dałem za nią 300 i różnica w cenie do standardowej się nie zwróciła. I co? I trudno
Wkońcu zdobyłem czarny dym :D
Wydaje mi się że dodadzą go później bo miał bugi czy coś
Wydaje mi się że dodadzą go później bo miał bugi czy coś
Mam nadzieję że zmadrzeja i dodadzą go że stingerem giulia i urusem