Jeśli kupiłeś za 150 na promcji jak ja to nie :p
gdzie w ogole sa statystyki w ilu egzemplarzach się ta gra sprzedala?
Po cholerę dokupowałem te Deluxe...
Oj widzę, że będzie co omawiać na spotkaniu z EA Polska...
XD platny DB5 i Firebird dla kazdego to jakis zart. Przeciez tego nikt nie kupi.. A jesli nawet to dzieci bogatych rodzicow, lub ludzie, ktorzy nie oszczedzaja hajsu. Ja nie spinam o te auta bo dla mnie sa niepotrzebne, za egzotyka moglbym zaplacic.
Oby tylko Castrol Titanium Trials byly trudne jak prestige. Przyn jesli chodzi o zloty czas/wynik. EA sie nie slucha, wiec moze z narzekaiem na trudnosc prestige rowniez beda slepi i glusi.
Jak coś to przekaż, ode mnie, że są bandą złodziei :)
#oddejciemojepiniondze
Te auta to jakis zart jest. Jakby dali supre tooo looo panie a tak to to niech spie(cenzura)
Ja kupię prawdopodobnie Firebirda jeśli będzie do 399
ale flop sprzedali tylko 2 mln masakra
Nie do końca wierzę tym danym xd Niektóre statystyki są trochę mało prawdopodobne.
Mnie tez można podpisac jako wielki rozczarowany, a także oddawać 350zl. Jeszcze rozumiem jakby cos pożytecznego z ta gra robili, ale same niezauważalne poprawki. Multiplayer bylby bardziej zachecajacy z trybem ghost NIE MA. Już lepiej byłoby dac menelowi hajs, przyn zaciesz i radość z alko.
ja na PS4 mam za 21, ale nie ma jeszcze misji nowych więc pewnie auta plus misje 33 zł tak jak speedcross
Ale ten Castrol challenge jest za darmo dla wszystkich o ile się niemyle
poczekamy zobaczymy, wydaje mi sie ze to jest w stylu speedcross dlc i jest tez platny, bo wersja deluxe zawiera ' pakiet nadchodzacych misji fabularnych '
Speedcross to był ten pakiet
W zagranicznych grupach w malowaniu castrol edge jest Range Rover Evoque na terenie vortune valley.