Napisał tak ponieważ prawdopodobnie niepozwolili pracownikom udzielać takich informacji.
Co do aut to zostawił furtkę otwartą, no ale o fabularnym DLC już napisał że nie ma planów. Jeżeli nie wolno udzielać informacji to piszą że nie wiadomo, dowiecie się wkrótce itd, a nie że mówią wprost że nie ma planów.
Może chcą zrobić niespodziankę :p
Jezeli bedzie policja w jezdzie dowolnej to oby byla mozliwosc wylaczenia jej. Lubie eksplorowac mape bez towarzystwa policji :D
O, mam pomysł jak mogliby rozgryźć policję w jeździe dowolnej. Tylko dla samochodów klasy ucieczka. I wilk byłby syty i owca cała (bo np. mi się ten zamysł nie do końca podoba).
Ja bym zrobił policję tak jak w MW05 albo Carbon. Policjantów postawiłbym w określonych miejscach, tak jak w NFS15. Poza tym wprowadziłbym coś takiego, że gdybyś jechał za szybko to by Cię nie gonili, na przykład powyżej 200 km/h, w końcu i tak Cię nie złapią. A jak chcesz mieć pościg to przejeżdżasz koło nich trochę wolniej, czekasz aż Cię dogonią i później uciekasz.
Ma ktoś może save 100%(działający), albo jak można odblokować samochodu aby kupic i modernizacja samochodow?
Jakie samochody chcesz odblokować?
Za każdą pokonaną ligę odblokowujesz kilka samochodów a jeśli chodzi ci o wraki to musisz zebrać wszystkie i je odbudować. Wtedy odblokowujesz je w salonach.
Audi szczególnie i bmw. no i oczywiście abym mógł modyfikować
Modyfikacje musisz najechać na np zderzak albo felgi i tam ci piszę co musisz zrobić
Z paybackiem się nieda save'a dać komuś bo są zapisywane w chmurze i są przypisane tylko do twojego konta z tego co wiem.
Mam prożbę do osób, które grają. Czy jesteście w stanie udostępnić mi paczkę z malowaniami do kilku pojazdów, a ja sobie wrzucę je do siebie ? Bo niestety swojego błędu dalej nie naprawiłem :( Z góry bardzo dziękuje.
Chodzi ci oto żeby ktoś zrobił malowania udostępnił je a ty pobierzesz sobie?
Jeśli chcesz podmienić folder z plikami, to nawet nie próbuj, bo to nie zadziała. Sam tak próbowałem zrobić jak zacząłem grę od nowa. W dodatku korzystałem z własnych malowań.
Ja wkleiłem do folderu wraps swoje 2 malowania z wersji trial i zadziałało. Problem jest z savami, zauważyłem, że nie chcą działać. Co do malowań, chodzi mi o malowania pobrane online od innych graczy. Jak ktoś posiada np. malowanie do Imprezy WRX STI i jest w stanie udostępnić to będę wdzięczny. Sprawdzę czy dalej działa czy może jakiś patch to zmienił.
Mogę ci spróbować zrobić jutro malowanie jak chcesz. Ale artystą to ja niejestem.