Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed Payback - ogólnie

Ostatnia aktualizacja 6 lata temu
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Skąd info? Tajne zaufane źródło czy coś publicznego?

Połączony z 10-03-2018 08:24:
link :(:(:(
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Napisał tak ponieważ prawdopodobnie niepozwolili pracownikom udzielać takich informacji.
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 7 lata temu
Co do aut to zostawił furtkę otwartą, no ale o fabularnym DLC już napisał że nie ma planów. Jeżeli nie wolno udzielać informacji to piszą że nie wiadomo, dowiecie się wkrótce itd, a nie że mówią wprost że nie ma planów.
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Może chcą zrobić niespodziankę :p
Kajmanv8
Kajmanv8 
Niedzielny kierowca
Dodano 7 lata temu
Jezeli bedzie policja w jezdzie dowolnej to oby byla mozliwosc wylaczenia jej. Lubie eksplorowac mape bez towarzystwa policji :D
L
Lemur 
Obserwator
Dodano 7 lata temu

Cytat

TheRockZBK napisał(a):

czesc potrzebuje polskich plików językowych gry zeby miec gre po polsku :) ktoś pomoze

Mam pliki ze spolszczeniem, ale nie wiem jak ustawić to spolszczenie. Najbardziej żałosne jest to, że "piraci" potrafili stworzyć wersję gry ze wszystkimi językami, a głupie EA musiało nasz język wydzielić. Jak coś uda mi się ustalić to dam znać odnośnie spolszczenia.
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 7 lata temu
O, mam pomysł jak mogliby rozgryźć policję w jeździe dowolnej. Tylko dla samochodów klasy ucieczka. I wilk byłby syty i owca cała (bo np. mi się ten zamysł nie do końca podoba).
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
Ja bym zrobił policję tak jak w MW05 albo Carbon. Policjantów postawiłbym w określonych miejscach, tak jak w NFS15. Poza tym wprowadziłbym coś takiego, że gdybyś jechał za szybko to by Cię nie gonili, na przykład powyżej 200 km/h, w końcu i tak Cię nie złapią. A jak chcesz mieć pościg to przejeżdżasz koło nich trochę wolniej, czekasz aż Cię dogonią i później uciekasz.
J
juuk 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
Ma ktoś może save 100%(działający), albo jak można odblokować samochodu aby kupic i modernizacja samochodow?
Inventer89
Inventer89 
Super Admin
Dodano 7 lata temu
Jakie samochody chcesz odblokować?
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Za każdą pokonaną ligę odblokowujesz kilka samochodów a jeśli chodzi ci o wraki to musisz zebrać wszystkie i je odbudować. Wtedy odblokowujesz je w salonach.
J
juuk 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
Audi szczególnie i bmw. no i oczywiście abym mógł modyfikować
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Modyfikacje musisz najechać na np zderzak albo felgi i tam ci piszę co musisz zrobić
J
juuk 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
A nie macie może save?
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Z paybackiem się nieda save'a dać komuś bo są zapisywane w chmurze i są przypisane tylko do twojego konta z tego co wiem.
L
Lemur 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
Mam prożbę do osób, które grają. Czy jesteście w stanie udostępnić mi paczkę z malowaniami do kilku pojazdów, a ja sobie wrzucę je do siebie ? Bo niestety swojego błędu dalej nie naprawiłem :( Z góry bardzo dziękuje.
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Chodzi ci oto żeby ktoś zrobił malowania udostępnił je a ty pobierzesz sobie?
Yosimoro
Yosimoro 
Amator
Dodano 7 lata temu
Jeśli chcesz podmienić folder z plikami, to nawet nie próbuj, bo to nie zadziała. Sam tak próbowałem zrobić jak zacząłem grę od nowa. W dodatku korzystałem z własnych malowań.
L
Lemur 
Obserwator
Dodano 7 lata temu
Ja wkleiłem do folderu wraps swoje 2 malowania z wersji trial i zadziałało. Problem jest z savami, zauważyłem, że nie chcą działać. Co do malowań, chodzi mi o malowania pobrane online od innych graczy. Jak ktoś posiada np. malowanie do Imprezy WRX STI i jest w stanie udostępnić to będę wdzięczny. Sprawdzę czy dalej działa czy może jakiś patch to zmienił.
Ziutek68
Ziutek68 
Amator
Dodano 7 lata temu
Mogę ci spróbować zrobić jutro malowanie jak chcesz. Ale artystą to ja niejestem.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.