granie w Paybacka jest świetne ale! do czasu ... wszystko kiedyś zaczyna się nudzić. W związku z tym, czy jest tutaj jakaś grupa osób która lubi pośmigać razem online? Jakieś drift trainy, gonitwy czysta jazda w tunelu?
Życie to nie gra. Gra to nie życie ... ale na szczęście NFS to coś więcej!
Ja przed chwila skonczylem paybacka.po raz drugi. I znowu McLarenem! Tylko tym razem 570s a nie P1. Oba auta sa swietne pod wyscig, swietnie sie drogi trzymaja i dobre predkosci rozwijaja. Moge serdecznie polecic! Tak samo Chevy C10 Pickup pod teren. Tylko C10 ma wedlug mnie twarde zawieszenie w parownaniu do Bel Aira. W Bel Airze zawieszenie wydawalo sie miekkie przy ladowaniu.
Ciekawe kiedy dadzą Range Rovera ;) Zaryzykuję stwierdzenie, że będzie on za darmo, skoro jest i tak dla wszystkich w próbie Castrola.
Zaryzykuję, że będzie samochodem porzuconym i pojawi się, gdy Ghost zauważy spadek zainteresowania obecnymi porzuconymi samochodami - ja bym tak zrobił chcąc sprawdzić aktywność graczy :)
Ja się tam w Paybacku wkręciłem w dzielnicowy drift. 1.812 kk :) Huracan to jednak bajka do driftu, jako jedyne auto nie wytraca prędkości w trakcie poślizgu i spokojnie 140 km/h się boki zrywa.
Ja mam na dzielnicowym 1,600 rekord mazdą rx-7
Siekiera, ja mazdą jednym combo bez zadnego przedluzania trasy 1,5kk
Kajman, na dzielnicowym nie da się przedłużyć trasy. Jedyne co - ale i tak mało co daje - to można wycofać na starcie (ale to daje jakieś 20k przewagi nie więcej).
Jeszcze pol godzinki i zobaczymy co to te Castrole platynum trials
Nie mowcie ze tylko 3 proby dodali i tyle.
Tylko 3 próby dodali i tyle :P
Ja nie lubię kłamać, więc wg twojej prośby po prostu się nie wypowiem :P
tylko 3 próby dodali i tyle
granie w Paybacka jest świetne ale! do czasu ... wszystko kiedyś zaczyna się nudzić. W związku z tym, czy jest tutaj jakaś grupa osób która lubi pośmigać razem online? Jakieś drift trainy, gonitwy czysta jazda w tunelu?
Życie to nie gra. Gra to nie życie ... ale na szczęście NFS to coś więcej!
Mam nadzieje ze jak najszybciej minie to zainteresowanie. Najgorsze jest to ze nie dodaja zadnych nowych wyscigow a mapa jest ogromna, co kkilka kilometrow powinien być umieszczony kolejny wyścig z nowa trasa, takiego marnotrawstwa dawno nie widziałem. Dodatkowo w aktualizacjach powinny być przede wszystkim NOWE WOZY, a nie jakies antyki. Nie wiem kto zarzadza rozwojem tej gry, ale ja bym lepiej to robil juz
A samochody powinny być płatne czy darmowe?
Według mnie mogli by dodać możliwość wybrania i firmy i rodzaju części za jednym razem w losowaniu ale za na przykład 6 żetonów. Super sprężarki do musclecarów i filtr wystający z maski rx-7 jak w nolimits
Multiplayer z MW'12 - tam co chwilę robiło się coś innego, wyścigi, konkursy skoków, konkurs na najdłuższy czas parkowania... Mogliby dodać rywalizację na fotoradary, może właśnie takie luźne drift trainy w miejscach challenge'y driftowych.