A jakie było pytanie? Typu tak/nie? Jeżeli tak było sformułowane pytanie, to szczerze mnie nie dziwią te statystyki.
To było otwarte pytanie o elementy w trybie multi.
Ok, dzięki za wyjaśnienie ;)
Ktos wie gdzie znajduje sie obecnie porzucone auto o ktorym jest komunikat??
W kanionach tam gdzie pierwszy Skyline
Na Twitterze w komentarzach zawsze ktoś podaje lokalizację w postaci screena lub filmiku, więc polecam tam zaglądać :)
Witajcie mam pytanie. Gdzie znajduje się reszta samochodów? Mam odblokowane wszystkie garaże, mam 10 samochodów a w garażu pokazuje mi ich tylko 5. Gdzie jest reszta?
W garażu jest napisane w minimenu nad autem tym głównym i tam jest napisane bodajże: "wymiana z magazynem", czy coś w ten deseń.
opcja "EDYTUJ nie działa dziwne. Co do tego p.s'a to go nie zobaczyłem wszystko mi się zlało.
W poprawkach najnowszej aktualizacji wspomniano o Crown Victorii i Mercedesie C63 AMG... Każdy z nas myślał, że to błąd, ale policyjna legenda już się pojawiła. Myślicie, że Merol też się pojawi jako darmowe lub płatne DLC?
Spróbuję wrzucić rozpakowywanie gry na noc i sprawdzę co się kryje w plikach.
Połączony z 10-07-2018 00:29:
Rozpakowałem - nie ma plików C63 AMG ani żadnych innych nowych wozów. Za to widnieją Dodge Charger SRT8 2013, Ferrari F40 i 458 Italia oraz Nissan GT-R 2017 (nie mylić z GT-R Premium, które mamy w grze). Niestety są one od premiery, bo zainstalowałem grę z płyty, bez aktualizacji i się okazuje, że też już tam są.
Cześć.
Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę, gdyż jestem nowy na forum i jeszcze do końca nwm gdzie co i jak.
Mam takie pytanie.
Zamierzam kupić Need for Speed Payback PC, tylko na różnych stronach jest informacja ,że niektóre pojazdy chodzi mi między innymi o (BMW M3 Evolution II E30 oraz Volvo 242DL) były dostępne tylko przez jakiś czas. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w trybie online oraz offline. Czy pojazdy są dostępne cały czas i tylko trzeba zrobić misje by je odblokować?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.