Radek - Młody tuner. :P Ma jeszcze czas się nauczyć i być pro. Ładne wozy. Charakter? Spoko. Opanowany i jak na swój wiek bardzo ogarnięty. Luzak.
Hehe Moderson ten to dopiero luzak :) Tuning w PS ma ogarnięty jak mało kto ;) Nigdy nie odmawia pomocy.
Cooler, mój stary, dobry ziom. :D Razem na e-nfs.eu sygny robiliśmy. Luzak i ma dużą wiedzę na temat komputerów.
Illusion - pamiętam go jako Fanga i chyba też Virusa. Potrafi mocno wnerwić, zresztą tak samo jak ja. Dobry mod, czasami jednak sprawia wrażenie nieogara. Mam co do niego mieszane odczucia.
Deew - Oprócz tego, że bardzo często bez powodu zwraca komuś uwagę, to podobno jest spoko, zresztą sam też tak uważam.
de_ace, to dla mnie zagadkowy człowiek. Nie gra już w NFSa a jednak jest tu z nami. Potrafi celnie kogoś określić i porównać. Ma niezłe podejście do życia. Lubię takich. Pozdro.
Po prostu spoko koleś ;D Miło się współpracowało przy nfsOnline, świetny tuner i dobry grafik :D
Pamiętam cię z needforspeed.pl, spoko koleś, czasem wkurzał, ale nie było źle :D
Fajny gość. interesuje się szczególnie żużlem. Na nfs.pl rzadko wstawiał swoje auta w Showcase.
Nie znam chłopaka ale jest bardzo ogarniety zna sie na rzeczy fan nissana silvy
Dzony, nie znam go kompletnie, skoro tak to nie powinienem teraz pisać tego posta.. ? Otóż niekoniecznie : ) Nie pisze bezpodstawnych głupot, jedno jest pewne co widać po jego ostatnim poście, oprócz tego koleś chyba na + ? Mam nadzieję, że się nie mylę : D
de_ace :) Misek, bracie! :D Wiesz czego chcesz, potrafisz powiedzieć bez ogródek co myślisz i to się chwali :) Jesteś spoko ziomek i dobrze się z tobą gada :)
[Dzony nie opisał osoby powyżej więc opisuję Invntera, nie Dzonego]
Inventer -
Fajny koleś, miły, a w szczególności pomocny: oddał mi kilka przysług w zamian właściwie za nic (jak coś śmiało pisz na pw Inventer :)) Ma równo pod czapką, nie to co niektórzy, nie żebym coś sugerował oczywiście, jest alternatywą neomena: da się lubić, nie jest złośliwcem itp. Lubię go.
Nie wiem, nie znam, nie orientuje się. Z początku wydawał mi się nieco porywczy i nierozgarnięty ale moge się w tej kwestii mylić. Tuner średni - musi sporo poćwiczyć jeszcze a dojdzie do wprawy. Za wiela nie wiem o nim.
Sebastianek świetny tuner jego auta są the best po za tym to miły kolo a jego ulubione zdanie to "siema ogry" ;)
Nie miałem okazji porozmawiać dłużej, ale wydaję się być ok :)
Jest jak starszy brat. Robi super sygny i jest nawet dobrym tunerem.
k_kuba.. jest z nami już troche i to się liczy... Oby tak dalej. :)
Spoko kolo lubię go bardzo :)