Spoko ziomek, może królem tunu (na razie ;)) nie jest ale dobrze komentuje, ogólnie da się człeka polubić. ;D fajny avek. ^^
Wicemistrz Undergrounda 2, lubi dubstep, wyluzowany, ogółem spoko gość :P
Bardzo ogarnięty ziomek, promuje dobrą muzykę. :D da się go polubić. :)
(jestę wicemistrzę Undergrounda 2, oł jeee. xD)
Spoko typek, da się pogadac. Mistrz tunu w ug2 :D
Mega, turbo wyluzowany ziomek, niekiedy nas czarował tunami w Worldzie. ;D teraz jakoś mu nie idzie, ale życzę powrotu do formy. ;)
Dobry tuner, spoko ziomek, czasem dowali jakiegoś sucharka :D
Bardzo uprzejmy i spoko ale musi popracować na tunami ;D
Dobry tuner w UG 2, nie znam go zbytnio, lecz wydaje się być ok
Smaczna kajzerka z Kauflanda, kucharzyk by gotował.
Dobry ziomek ogólnie mówiąc, ale w tuningu musi się szlifować xD
Ludzie - czytajcie pierwszy post do końca - Wiecie kogo trzeba opisywać, ale jak to już nie bardzo. Minimum 2 rzeczowe zdania - nie nabijać postów!
Następna osobo - pomiń mnie i opisz MadaFastera.
Mega wyluzowany ziomuś, miszcz UG1, potrafi każdego rozchmurzyć. :D dobrze komentuje w sr. ;D
Kozak w tunach, powinien wrócić do nicku Major.
Jego auta przypadają mi do gustu
Mógłby się rozkręcić i dodawać swoje nowe projekty. Troszkę nie rozumiem jego skali ocen i komentarzy
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Jak dla mnie największy kozak w NfS 2k15, obok Radzia i Ryana Coopera. Ogólnie w porządku człowiek, osobiście bardzo go lubię. :)
Jeden z tzw. "Wielkiej Trójcy Undergrounda 2" - obok Radona i Slighta. Wspaniały tuner, który wypracował swój własny, niepowtarzalny styl. Bardzo sympatyczny człowiek, nie da się go nie lubić ;).
P.S. Ładny avek.
Mega porządny ziomuś, nie widziałem większości jego tunów ale sądząc po doświadczeniu widocznemu w komentarzach był w swoim fachu świetny. :)
PS. dziękuje. ;)
Zmienia cały czas nick'i XD Jeden z lepszych tunerów w U2 i fajny kolega :D. Umie docenić czyjąś prace lub ją ostro skrytykować :")
Jakbym się wypalił kompletnie, nie płaczcie, mamy lastera, młodą Undergroundową strzelbę. ;D luźny ziomek, też potrafi docenić i ostro zganić. ;D