Średni grafik, fan CoD. Wydaje się być spoko, ale nie zawsze.
Dość nowy user, nie za wiele o Tobie wiem, ale widzę, że jesteś dość aktywny :)
Lubię go i szanuje. Bardzo pracowity.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Demi - nie wiem co mu zrobiłem, ale nie lubi mnie, poza tym ma bardzo ogólne podejście do osób młodszych od siebie. Nie trawię kolesia.
DEEW - Dla mnie nie dorósł emocjonalnie i o byle co zwraca uwagę - choć fakt, że teraz w miarę się uspokoił. Średnio przepadam...
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Spoko "wylozowany" ziom :D
Lubi żużel. :D Ogólnie to wydaję się być dobrym człowiekiem. Ogólnie, bo nie miałem okazji bliżej poznać.
Jest co nieco irytujący, lecz myślę, że z wiekiem to przejdzie. :-)
Gość na którego mogę liczyć... Wiele tematów było poruszanych i problemów wysłuchany na gg :) Spoko typ, bardzo lubię.
Za bardzo z nim nie gadałem ale wydaje się ok, tun też nie najgorszy
Koleś, wydaje się nawet dojrzały :)
Odświeżam, ponieważ może być to ciekawy temat - pamiętajcie tylko o minimum 2 zdaniach!
Swojego czasu bardzo rozmowny i aktywny użytkownik. Szkoda, że już tu nie zagląda. Mam nadzieję, że jeszcz kiedyś wróci do nas :)
Porządny człowiek, zależy mu na rozwoju strony I satysfakcji użytkowników :)
Całkiem zabawny gość, wydaje się być w porządku i dobry z niego tuner. Prawdziwy wirtuoz Undergrounda 1 ;)
Niestety nie znam, chociaż ma ciekawe zainteresowania, szanuję takich ludzi.
Nie siedzę tu zbyt długo dlatego za bardzo nie kojarzę ale wydaje się fajnym typem :D
Spoko gość, szybko można się z nim dogadac robi dobry tun aby tak dalej.
Zaskakuje pracami i komentarzami w sr, zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Krótko mówiąc, ekscentryk nfsz ;D
Żartobliwy, często korzysta z memów idealnie dobranych do sytuacji :D prawie zawsze idealnie tuninguje, poza tym rozmowny, ogólnie spoko gość :D