Jak już Mada się natrafił to zaznaczę: nici z TFa bo mi UG nie działa. :( plasiam...
Mega spoko ziomek, pozytywnie zakręcony, rozchmurzy każdego. ;D i tuner pierwsza klasa. :)
Gregiego opisywałem więc parę słów o Morviku:
Smark z pomysłami na tuning, ale jeszcze sporo wody w Wiśle musi upłynąć by nabrać szlifów ;) Dobre towarzystwo do rozmów :)
Fejm streamer (4 oglądających gdy robił Mazdziochę!) i raczkujący tuner, zaczyna pod tym względem dojrzewać i robić lepiej tuningi, zabawny, rozmowny :) chyba fan Adobe, avek i sygna mi to sugerują :D
Gif-meister! Meister tunów, humorzasty ziomek :D I lubi kalafiory.
Świeży, ambitny i dobrze rokujący na przyszłość tuner, poza tym przedstawiciel nielicznego zgromadzenia właścicieli XBO. No i bardzo pozytywny użytkownik nfsz;D
Od nie dawna chorobitek. Mega tuner. I wporząsiu ziomuś :)
Dobił mnie jego avek. ;D tuner taki sobie ale z czasem powinno być lepiej. :) ogólnie bardzo w porządku ziomeczek. :D
Szekspir Shifta 2 (hehe). Spoko ziomuś, sprawiedliwie ocenia. Bardzo miło się z nim gada :)
Akurat Majora bardzo lubię, tak jak wszyscy z resztą. Co prawda jego styl nie jest moim stylem (co najlepiej widać po naszym TFie z UG2 :P), ale większość jego prac przypada mi do gustu. Myślę, że powinien przestać marudzić na oceny w SR i nie przejmować się komentarzami typu "wypalasz się", bo koniec końców, i tak to wszystko nie ma znaczenia, jeśli podobają mu się jego własne projekty.
Tuner średni (oby było coraz lepiej :)) i ogólnie nawet w porządku koleś, sprawiedliwie ocenia w sr. :)
Spoko gość fajny robi tuning jest nie długo a już 2punkty w BL oby tak dalej
Wirtuoz UG2, mistrz. Sprawiedliwie ocenia w SR, spoko ziomeczek ogólnie :)
Niedawno przybył ale jest mega w porządku, tuner może średni ale komentować umie. :)
Jeden z lepszych tunerów na stronie, wspaniały rysownik ;) również da się z nim pogadać :)
Co tu powiedzieć ;/ Sredni tun, średni kanał na YT, ale pogadać i pośmiać się z nim można :) Znajomy również z "Luckiej Grupy" na fb
Też niedawno przybył
Spx i dobre tuny robi
Ajm jur fader.
Żartowniś :> Spoko gostek, dobry tuner. Miło się z nim rozmawia.
Grafik z niego spoko, na sb też lubi pogadać :) Służy pomocą
Spoko typ, rozwija się w tuningowaniu, fajnie się z nim pisze na SB :) już wie jak wstawiać filmiki z YT na forum :D
Czasem dziwnie komentuje w SR. Jest kajzerką z tesco, jest ogólnie spoko ziomeczek :)