skay - mam co do ciebie mieszane uczucia, często próbujesz się, hmm, wywyższać z racji tego, że masz rangę admina. To nie tak, ziomek, ty jesteś grafikiem.
D3 - No trochę już się poznaliśmy i wydajesz mi się spoko. Można pogadać i pomocny jesteś ; )
For3ver - myślę, że jest spoko i ma predyspozycje na bardzo dobrego tunera.
D3 - Spoko koleś. Miły pomocny wie kiedy co powiedzieć :) Niestety nigdy nie miałem z nim lepszego kontaktu to trudno mi go lepiej ocenić. Ale wydaje się być spoko :)
PSN: benek8
Origin: benek8
Benek, hmm znam dobrze ze starego nfsz, spoko gość, miło się rozmawia.
Stary wyjadacz.Nigdy z nim nie pisałem(chyba) lecz widzę że coś sobą reprezentuje.Ma poczucie humoru
Sererk nie znam gościa dobrze, ale myślę że pójdzie z nim pogadać na każdy temat.
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
domi, założyciel nfszone, nigdy z nim nie gadałem. z pisania wydaje się na swój sposób mądry i pracowity.
D3 - mimo wszystkich opinii, to pomaga mi, wysyłając czasami ciekawe pliki do działu DL oraz ciekawe artykuły. Spoko kolo ;)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
se ba nasz super admin człowiek od wszystkiego trochę grafik trochę koder administruje strona jak mało kto trzyma wszystko w ryzach jest przykładem dla każdego panem tej strony bez niego to nie to samo znamy się dość dobrze i współpracowaliśmy i współpracujemy. Wie co do kogo i o czym pisze jest jednym z ludzi na tej stronie którym nic nie można zarzucić przykład i wzór;]
Adamo.Miły gościu.Przyjaciel z DF.Wiele czasu kiedyś pisaliśmy.Ma poczucie humoru.Solidnie wykonuje polecone mu zadanie.
Tak poza tym dobry tuner
Serek tak jak już pisałem spoko gość :)
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
Dobrze się z nim pracuje. Nie da sobie pluć w twarz. Stanowczy, ale opanowany. Swój ziomal jednym słowem, w sumie dwoma :)
Hmmm trochę za dużo wulgarny, ale ma swoje zdanie i przy nim zostaje co jest dla mnie pozytywne, ogólnie człowiek, który "ma charakter".
Hmmmm ;P Administrator na tym sajcie z tego co wiem, to chyba pilnuje sb ;)
.......................................................
"Proste są dla szybkich samochodów,
zakręty dla szybkich kierowców ..."
~ Colin McRae
Sajcie? To brzmi zdeka niesmacznie. :q A co do Ciebie... Ogólnie jesteś ok, gdybyś tylko wziął tamtą sygnę do opisu. to byłoby lepiej. :D
Nie znam go na tyle , żeby oceniać charakter i tak dalej..
Nie powiem że go lubie, ale nie powiem też że go nie lubie :)