Adamo - w porządku kolega, nie znam jeszcze zbyt dobrze, ale widać że jest ok i nie spamuje. :)
Skay... hmm grafik, nie znam, nie rozmawiałem z nim ani razu, z tego co pamiętam był kiedyś w redakcji ;D
Sudri? Hmm. Ciężko stwierdzić. Nie znam go długo ale nick kojarzę :) Miły wesoły chłopak z którym można pogadać :)
PSN: benek8
Origin: benek8
benek, hmm, moderator, na starym nfszone też (chyba) miał to stanowisko. Nigdy z nim nie gadałem ale z pisania wychodzi że jest fajny gościu chociaż czasami jak każdy ma trochę nierówno pod sufitem ;]
Nie kojarzę go z nfspolska. nigdy znim tak bardziej nie gadałem. ale z tego co widać to całkiem spoko gościu :D
Zbytnio go nie znam, lecz stara się pomagać w rozbudowie strony.Z tune to nie wiem jak jest bo jego aut nie widziałem, lecz sądzę że ma potencjał.
Serek. :) Spoko ziomek śmieszny miły. Dobrze tunignuje no co tu jeszcze mówić :)
Benek spoko user nawet moderator początkujący grafik stara się. Nie spamuje dobrze się zachowuje znamy mi już długo niezły tuner. W starej redakcji również był i dobrze się współpracowałem tez był; pozytywnie zakręcony;]
Adamo - Kultura, Dobry Grafik (z tego co wiem) dobry tuner tyle mogę o nim powiedzieć. Po prostu jest spoko :D
grzesiuu - hmm co ja mogę o tobie powiedzieć , nie znam cię za bardzo ale z tego co piszesz i ja to czytam wydajesz się na normalnego i w miare ,,spoko" człowieka ;)
de_ace - No mało się znamy, a prawie wcale, ale jak patrze to spoko koleś się wydajesz. Można na sb pożartować i wgl ; )
F3 nawet go lubię dobry grafik nie zły tuner i jako jedyny mod coś robi ale ja nie zgadzam się że to spam chodzi o to żeby każdy każdego oceniał;]
nic do niego nie mam spoko gość czasem porywczy jak każdy ale w odpowiednich chwili umie się opanować:]
Adamo - hmm... nie znam :P Nie widziałem jego ani jednej pracy czy też interwencji(skutecznej), więc nie wiem czym się zajmuje na stronie :P Widać, że ogarnia i sroce z pod ogona nie wypadł. Nieźle włada językiem, raczej miły(z tego co widzę na sb), ale raczej pozbawiony poczucia humoru... lub preferuje humor inny niż 95% naszych użytkowników :P
Sudri. Spoko koleś śmieszny miły a nawet dobry ;) Jego Avatar mnie rozwala :) jest super ;D
Benek, osobiście z nim nie rozmawiałem, lecz przeglądając sb, nie wygląda na jakiegoś młotka:P (nie, nigdy tak nie myślałem).
siekacz hmm nie znam Go tak bardziej ale wiem że dobrze sieka :P
Edit// pisz poprawnie ! Benek
k_kuba - nie znam jeszcze, ale widzę że również spokojny gościu. :)