Misiuuuu ^^ - Spoko koleś ;) da się pogadać. Lubię go... no co tu jeszcze ;D
PSN: benek8
Origin: benek8
benek - Nic do niego nie mam, nie nabija, a znamy się tylko z jednej rozmowy na gg ;)
Ocenię benka bo po co oceniać cały czas tą samą osobę ;)
Nie kojarzę gościa dokładnie ale z tego co widzę mimo wieku, piszę posty na poziomie i nie jest wulgarny wobec innych.
Zasługuję na range ViP'a no i tylko życzyć sobie więcej takich użytkowników.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Seba - mój misio pysio ;D Dobry kumpel od długiego czasu, zawsze się dogadamy, ja kurcze nie wiem kto Cie na samiuśkim początku przyjmował i nie wiem czy nie ja ;D Bo jako red. nacz. prowadziłem rekrutacje wtedy hmm... nie pamiętam kurcze! ;D Szatan wyhodowany na własnej piersi ;D
?!Sudri Hmmmmm....... troszkę nietypowy koleś. Sprzecza się z kimś prawie ciągle o byle co. Wydaje mu się, że jest Bogiem na tej stronce.
Nie znam Cię, ale wydajesz się być spoko... Ma poczucie humoru, trochę lubi przykozaczyć, ale chyba Cię polubię...
Ryan Cooper Mi się wepchnął...
To do Sudriego.
ProtoType, hmm, co do gry to przednia.. xDD A co do osoby, podobnie, znam dłużej z nfsz, raczej nie było problemów :)
A ja sudriego lubię. Może i czasem kozaczy, ale ma często racje. Umie też pożartować itt..
Nic do niego nie mam.Jest spoko.Ma pomysły,działa jako moderator i sadzę że zajdzie daleko
Serek - spoko koleś, zawsze skomentuje furę w sposób taki, że wiem co na przyszłość nie robić lub co mogę powtórzyć. :D
I dobrze się gada z nim. Pozdro.
Inverso - Spoko koleś spokojny wyluzowany ;) Więcej takich ;P
PSN: benek8
Origin: benek8
Benek - nie mam nic do ciebie.
@DOWN: Sory.
ej nie rób odkopu... to o tobie sądzę :D nie oceniam nie znam cię jeszcze..
Inventer89 - bardzo miły człowiek, zawsze można z nim porozmawiać i zawsze ma czas. :-) Typowy antonim redaktorów konkurencyjnej strony, co mnie cieszy. ;-)
PZero - świetny newsman, dobry tuner, nieco dziwny. Tyle :)
DEEW - Nie znam "osobiście", ale wydaję się być porządnym człowiekiem, a przynajmniej sprawia takie pozory.
Nie znam Cię, może szkoda, a może nie :D Ale wydaję mi się, że standardowy user :) Czytaj spoko koleś, jak wszyscy tutaj :)
Też praktycznie nie znam Ciebie :D, ale z tego co wiem to spoko jesteś. Czasem na sb coś się odezwiesz ..