Ooo... Ile to się już lat znamy? Dobry koleś, chociaż czasem jego styl pisania mnie przeraża... Jednak jak porównać ze swoim środowiskiem, to bardzo dojrzały. ;-)
ps. Fajny masz głosik. :D
We meet at last, Mr. PZero...
Dobry człek, choć czasem może przesadzić. Ma lekki brak smaku i doświadczenia. Znamy się dość długo, choć nie powiem że go na GG nie blokowałem za źle dobrane słowa ;p
A mnie tu nikt nie zna ;] muaahahah...
The understanding the music and not abusing it,
Using it, does it to the communicate with the youth a bit.
Ja Cię znam jako moderatora na nfs.pl i Ty znasz mnie, tylko, że pod innym nickiem. A tak to spoko jesteś. :P
Squarter - dość aktywny, ogarnięty user. Nie mam co do niego zastrzeżeń.
DEEW
nie ogarnięty grafik :P
ogarnięty user
MOD taki sobie..Illusion robi więcej :)
ogólnie spoko
Radek, czasem do mnie pisze na GG, raczej spoko koleś, chociaż grafik z niego kiepski.
De_ace - opanowany, wyluzowany kolo. Ma fajnego avatara :)
DEEW - nabija posty w tym temacie. :P Nie no, żartuję. Ogólnie to jest ok. ;-)
Ahh. Wiele się znamy PZero. Spoko koleś z Ciebie, ale czasem potrafisz wkurzyć. Czasem sie tygodniami blokujemy na gg : D
For3ver, pamiętam Cię pod nickiem Number z nfspoland. Spoko koleś, ogarnięty tuner, fajnie się z nim rozmawia :)
Cooler - user ok, pamiętam cię też z poprzedniej NFSZone, choć tutaj nie jesteś zbyt aktywny. Niezły tuner, miałeś duży SR. Mógłbyś ich trochę dodać tutaj :)
Przemek, w sumie nie muszę tu nic pisać, sam wiesz jak Cię cenię : ) jakbym miał opisać w paru słowach to : obiektywny, honorowy, inteligentny, z poczuciem humoru.
Spoko koleś, czasem mnie wkurzasz, nie wiem czemu, ale piszesz to co myślisz i to się może podobać. :D
Kreatywny. I jest ogólnie rzecz biorąc dobrym kumplem. ;-)
PZero - dość kontrowersyjna postać. Słynie z pisania długich newsów i niecodziennych komentarzy w SH oraz niebanalnych wypowiedzi-porównań. Czasem trochę namiesza, ogólnie żywa i nietuzinkowa persona.
Xerxes - pomimo ostrzeżeń i rzekomemu przeczytaniu regulaminu w najlepsze sobie przeklinał w SR i forum. Teraz chyba już się ogarnął. Z tematów o moddingu wydawał się być pomocny. Koleś z jednej strony mocno nie teges,a z drugiej całkiem ok. Trudno mi go jednoznacznie określić.
DEEW - ogólnie spoko gość, w roli moderatora czasem zaskakuje jednak dziwnymi interwencjami:D
Radon. ma spoko tun jest bardzo ogarnięty lubię go bo jest O.K.!. :P
Często łamie regulamin, i wkurza mnie jego sposób pisania, ale poza tym, nawet sympatyczny koleś.
illusion..hmm zawsze zaniża mi średnią wozu :P ogarnięty koleś...grafik,mod też nie najgorszy :P