Co do DLC terenu (było omawiane w innych tematach) to mi się nie chce wierzyć, że Royal Park będzie niedostępny, może inne obszary będą jako DLC, ale centrum powinno być chyba od premiery... Mam nadzieję :D
Zapewne robi jako "tło". Jest sporo podobnych obszarów na mapie. Nie wiem łudzę się, że w finalnej wersji dostaniemy centrum miasta i właśnie dadzą nam pojeździć po takich terenach, ale to nierealne. :(
Ryan Cooper napisał(a):
DLC zawierające dodatkowy teren na mapie to głupota totalna, ale to EA więc wszystkiego można się spodziewać...
Dodanie terenu powoduje, że znaczną część gry trzeba będzie na nowo ściągnąć podczas patchowania. Tak było w MW gdy dodano lotnisko. Więc można się spodziewać nowych terenów, choć będzie to odkupione dodatkowymi GB po każdej instalacji gry. Czas pokaże czy EA skorzysta z tej furtki. Jeśli gra ma wystarczyć na 2 lata, to być może teren będzie uzupełniany.
nie wiem czy wy wiecie, ale ja wiem jak jest rozwiązany zachód/noc/świt.
Bodajże na takich terenach poza miejskich <coś ala północne camdem beach w mw> jest jaśniej, taki świt. W kanionach w takim razie jest zachód. A w miastach jest noc. Ja będę się kręcił po za miastem bo ta noc niezbyt ładna :/
xKajzerGaming007 napisał(a):
nie wiem czy wy wiecie, ale ja wiem jak jest rozwiązany zachód/noc/świt.
Bodajże na takich terenach poza miejskich <coś ala północne camdem beach w mw> jest jaśniej, taki świt. W kanionach w takim razie jest zachód. A w miastach jest noc. Ja będę się kręcił po za miastem bo ta noc niezbyt ładna :/
Nie, po prostu jest jaśniej, jaśniej i nagle robi się ciemniej. W becie zmiana wyglądała tragicznie. Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.
Zapewne w finalnej wersji będzie to lepiej zrobione, chociaż w kanionach było dobrze.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.