Mam pytanie. Czy mi się wydaje, czy światła policyjne w 3:31 mimucie trailera 5 ścieżek rozgrywki znajdują się też we wnętrzu Hondy S2000? Chciałbym wiedzieć, co wy na ten temat sądzicie.
[movie=youtube]CvCSXDHMBHk[/movie]
Ja tak trochę z innej beczki, ale jednak nadal na temat. Wiecie może czy z PS4 będzie u nas sprzedawany NFS w komplecie? Bo tak trochę przymierzam się do konsoli, a w zestawie to wychodzi jednak taniej niż kupując osobno konsolę i grę. Coś wiecie może?
A jakieś źródło można? Bo się w tym nie orientuję, ale tak na logikę wychodzi nowy NFS po 2 latach wydawca przełożył premierę na PC, więc może jakieś zestawy będą aby zarobili jednocześnie producenci konsol :D Rivals pamiętam, że było w zestawie sprzedawane
Wracając do tematu Bundle packa NFS z PS4, nic nie jest wykluczone. FIFA 16 ma umowę marketingową z Xboxem One, a spokojnie można znaleźć Bundle packa PS4 1TB z FIFĄ 16 za 1700 zł ;)
Danio, to są oferty sklepów, a nie Sony.
Jeśli o grafikę chodzi - nie oglądałem żadnych filmików z bety na YT, widziałem natomiast na własne oczy na tym niby słabszym Xboxie i gra wygląda fantastycznie, naprawdę raczej nie będzie przepaści pomiędzy wersją konsolową a pecetową, poza odblokowanymi klatkami i może wyższymi rozdziałkami.
Ale oferty sklepów a Sony to i tak praktycznie wychodzi na to samo xd No chyba, że w przypadku oficjalnych Bundle packów to Sony kształtuje ceny, a w przypadku Bundle packów sklepów, to one mają wpływ na cenę.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.