Eksperymentują, ale z marnym skutkiem. EA nie ma pomysłu na serię NFS, ale wciąż ma względem niej duże oczekiwania. Twórcy mają marne pole do popisu, wydawca ich ogranicza, bo woli dostawać pewne pieniążki.
Mój pierwszy film na YouTube xD Jestem totalnym amatorem więc sory za jakość przy przejściach. Cieszcie się nowym gameplayem z NFS Rivals :D
[movie=youtube]F1e1lrEmirM[/movie]
Reklama nfszone? :D Sprytnie.
Mam więcej wyświetleń niż Recek na swoich let's playach xD
na centrum-nfs się pytają skąd to wziąleś xD ja akurat to na live ea oglądałem ;p
Tych ujęć Aventadora nie mogłeś oglądać ;x Na razie nie zdradzę skąd to wziąłem. Powiem tylko, że sam to montowałem (jak widać), gdyż te fragmenty były puszczane podczas wywiadu...
Te ujęcia też są z Gamescomu ;__;
Udowodnij :D Te ujęcia Aventadora są na jednym filmie na YT. I nie na Ea Tv.
News napisany.
Wygląda to super. HUD z The RUNa zauważyliście? ;D Ogólnie zaczyna mi się podobać ta gierka :D
Radzio, ja już myślałem, że Ci się podoba :P I powinieneś być tym bardziej zadowolony, bo wróciły do gry pieniądze, tyle, że pod postacią Speed Points :)
No i mi się to podoba :) Fajnie, że tuning nie będą za darmo :)
No nieźle, takie troszkę ulepszone HP. Trzeba będzie jednak rozważyć opcję zagrania w tego NFSa.
skąd to masz? :D Świetnie wygląda :D
Mam swoje źródła :D Ale ciiiii...
Faktycznie :D Myślę nad pre-orderem, bo i tak wiem, że prędzej czy później kupię tą grę :D