Czemu te NFS'y na mój rozum wychodzą tak na siłę teraz a nie na jakość...
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Kwasy fanów i szefostwa EA wylewane są na łeb twórców. Trudno się dziwić, że starają się nie wybijać zbytnio z schematu Hot Pursuit, które jako ostatnie zadowoliło zarówno fanów, recenzentów i w dodatku nieźle zarobiło.
Mi się nie podoba ten nacisk na Online... Chciałbym porządnej "kampanii" w NFS. Wiecie;
- Miasto (coś w stylu nawet MW 2012, nie jak w Rivals czy Hot Pursuit=długie proste drogi)
- Rozpoczęcie gry jakimś Punto czy Golfem
- Wyścigi za gotówkę
- Zdobywanie popularności na mieście
- Coraz to lepsze samochody
- Jakiś wątek fabularny, niekoniecznie taki jak w Undercover. Po prostu, aby prowadził nas przez grę.
A tego wszystkiego brakuje ostatnim NFS. Dostępne wozy od początku czy te głupie Speed Points to nie jest dobra droga...
Co do Rivals, ciekawi mnie jak będzie wyglądał na obecnej generacji. I obawiam się tego mocnego nacisku na multiplayer... No zobaczymy co z tego będzie. Hot Pursuit oraz Most Wanted były super, mile je wspominam. Mam nadzieję, że Single i tym razem będzie fajnie zrobiony.
Brakuje bardzo rozgrywki na dwóch w trybie single, szczególnie w Most Wanted poprzednim i w obecnym Rivals, gdzie fajnie było by pograć z kumplem na jednym TV. I chodzi mi tu przede wszystkim o konsole gdzie do NFS Carbon taka możliwość była, później zrezygnowali nie wiem czemu a przecież to nic trudnego dodać ów tryb.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Wydaje mi się, że carlista podana przez rzekomy profil Ghost na Facebooku jest...prawdziwa. Milczą na temat carlisty, jak nigdy dotąd. Możliwe, że nie wiedzą, co powiedzieć - nie spodziewali się tak obszernego (!) wycieku. Według mnie ta carlista jest bardziej prawdą niż kłamstwem
Stworzenie carlisty nie jest trudne, wystarczy popatrzeć jakie samochody były w ostatnich trzech NFSach i troszeczkę przeanalizować je. Ze 3 Lamborghini, ze 3 Porsche, 2 Zondy, Bugatti, McLaren(y).
Tamta strona na mordoksiążce już jest niedostępna. Zwykłe fanpejdże bez względu na to co publikują żyją sobie własnym życiem, tutaj strona znika, zapwne z inicjatywy Ghost. Raczej wskazywałoby to na prawdziwość publikowanych przez nią informacji. A brak oficjalnych nowin zdaje się to potwierdzać. Tak ja to widzę.
Uważacie, że te zabezpieczanie SP w kryjówce to dobry pomysł/rozwiązanie? Nie jest to za łatwe? Jestem raczej na nie, ale pewnie mi się to zmieni w trakcie rozgrywki.
Mi się to akurat podoba. Nie będzie płaczu jak po zepsutym pościgu w Most Wanted z 2005... :D
Jak dla mnie to fajna opcja =D
Ten tryb "Undercover" zapowiada się epicko :D Aż nie mogę się doczekać :D
Ja się na całą grę nie mogę doczekać. Jedyne, co mnie trapi to czy kariera nie jest za krótka...
W The RUN miałeś 2 godziny a tu 12 więc nie narzekaj.
Myślę że idąc twoim tropem, to w Rivals tez można dodać wczytywania i te duperele ale czy to ma sens? Liczy się czas rozgrywki nie wczytywania Radziu. :P
Myślę, że w tych 12 godzinach to pewnie policzyli wszystkie wyścigi, czas dojeżdżania do nich itd. Ale trzeba do tego dodać czas spędzony w garażu (tuning) i czas na swobodną jazdę + wczytywanie itd. :P. Myślę, że 15 godzin będzie :)
A w RUN 2 godziny to był łączny czas wszystkich wyścigów z czego jeden trwał około 3 minut. A pamiętam, że mi przejście RUN'a zajęło jakieś 9 godzin ( w tym dodatkowe wyścigi - Challenge series).
Nie zgodzę się z opinią redaktora - NFS cały czas tkwi w tym samym miejscu? Bzdura. Różne studia starają się, aby prawie każda część była inna i eksperymentują. Ale dalej jest źle...