A Wy jaką będziecie preferować rozgrywkę All-Drive? Bo ja zapewne tą ze znajomymi, bo nie chcę mieć trolli publicznych, którzy będą mi przeszkadzali chamsko w Single :D
Wychodzi na to, że gra już od jakiegoś czasu jest ukończona. Teraz zapewne nastąpi wysyłka do sklepów. :) Ciekawi mnie, dlaczego np. pozostałe platformy muszą jeszcze czekać? Czyżby dłuższa faza beta-testów?
Myślę, że przyśpieszona premiera na PS4 to chwyt marketingowy. Po prostu chcą na start konsoli dać produkt do sprzedaży. Będą mieli większe zyski :D
Bardzo możliwe, że Sony też trochę zapłaciło za to EA. W końcu to ma być jedna z pierwszych gier jakie mają się ukazać na PS4. Nie oszukujmy się - NFS do mało popularnych marek nie należy, a wiele osób chciałoby nim się cieszyć w jak najlepszej jakości.
Co prawda to prawda. Tak samo w newsie napisałem o manipulacji :D Wersja z Xboxa wydaje się duuużo gorsza. Na porównaniu od IGN już tak nie jest.
Według mnie powinno być porównanie jeszcze z wersją pecetowską, ponieważ to tutaj najnowsze gry dają popis, jeżeli chodzi o grafikę. Tu takie porównywanie, tzn. PS4 vs. XONE jest całkowicie nie potrzebne, gdyż obie konsole mają praktycznie te same bebechy.
Rivals podobno lepiej wygląda na PS4 niż na PC.
W tym tygodniu zamówiłem swoją gierkę, opłaciłem i czekam na paczuszkę :)
A ja poczekam na jakąś promocję świąteczną. Do tej pory pojawi się kilka recenzji, to też będę wiedział czy warto kupić tego NFS'a.
Ja kupię na originie jak będzie na promocji za 19,99.
Mój plan na rok 2014 :D
-Rayman Legends
-Ratchet & Clank NEXUS
-AC IV Black Flag
-NFS Rivals
-GranTurismo 6
A Rivals będę miał dopiero na ferie tak myślę. Zobaczę jak będę stał z kasą... ;/ W ogóle ostatnie materiały przekonały mnie do Gran Turismo 6. Myślałem, że to będzie GT5 v2, ale jednak nie :)
(koniec offtopu)
Ja mam w planach zakupienie BF4, Rivalsa i ACIV na przecenach świątecznych. :) Ogólnie Rivals do mnie jeszcze tak nie przemawia, ale myślę, że i tak kupię by pograć z kimś z Zone. :D
Ja w tym roku tylko ACIV kupuję na PC. Mało gier do mnie przemawia w tym roku, w przyszłym chyba będzie lepiej (ME4, MGS V, Project Cars, Titanfall i Wiedźmin 3), może przy pomocy Kena Blocka NFS też zaprezentuje coś ciekawego?:)
Pierwsze minuty. Gameplay trochę poprzycinany, ale widać wstęp do kariery gliniarza i ściganego. Pierwszym wozem będzie Porsche Cayman oraz znany nam Merc :D Jeśli ktoś nie chce SPOILEROWAĆ to nie oglądać :)
[movie=youtube]XAMhf4FKJW8[/movie]
Oglądałem go dzisiaj po południu. Nic nie warty, nic nowego :)
A w tym drugim gameplayu (0:23) te auta jadą na siebie LOL.
Ten drugi jest z wersji pre-alpha. Na youtube był już we wrześniu :)
Edit. Tutaj macie dobry gameplay od IGN :)
[movie=youtube]wNwwV5fKEFU[/movie]