aa zapomniałem o 1 fakcie, własnie o tych 2 ostatnich dodaj jakieś takie elementy w sen się nie wiem zaciemnienie z boku czy cos i nick Ekinox
Gita _/
Co ty sobie myślisz, co? Że ja nie mam nic to roboty? Za taką upierdliwość to ci nic nie zrobię. Chyba, że się opamiętasz, to za tydzień dopiero. Niestety, ale wyjeżdżam na majówkę. Też chcę mieć trochę odpoczynku. A po drugie, to robię ci to za darmo - a inny życzyłby sobie kilka/kilkanaście zł.
ps. W góry ;)
spko jestem opdanowany tylko przez przypadek dałem ! za miast ? ja poczekam każdemu należy się troche odpoczynku
Poprosiłbym o jakiś ładny zestawik z motywem z ostatniego Medal of Honor - sygna i avatar;)
DEEW... Czym te dwa avki się różnią ?
Więc i ja składam zamówienie na avek jakiś dobry do mojej obecnej sygny xD zobaczmy jak sobie radzicie ...
(albo, możecie stworzyć jakiś fajny nowy zestaw) :) liczę na waszą kreatywność.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
ja się spytam czy ktoś mi zrobi fajną sygnę z Logiem FC BARCELONY poprosił bym o zestaw avatar i sygna za starania dzięki :)
Witam tak jak pisałem w innym dziale chciałem zamówic sobie avarta i sygnaturke hmm co by mogło na nich sie znajdowac cos z hardstyle qlimax q-dance scantraxx Defqon.1 Festival
No nie wiem 2 lub 3 sa fajne