diego - nie martw się, zaczynam się już za nią brać. :P Wybacz, że tak długo, ale ogólnie z "transu sygnaturkowego" wybiegłem. To tak samo z newsami - im dłużej nie piszesz, tym bardziej ci się nie chce.
pzero ma lepsze ale dzięki chłopaki :)
W takim razie powiedz: robiłem ci sygnę po to, by leżała mniej niż tydzień? Powiem tak: nie przyjmuję zamówień, które człowiekowi znudzą się po kilku dniach.
Składam zamówienie na sygnaturę i avatar.
Za stock obierzcie menu główne CoD4.
Chcę, żeby tam gdzie są opcje (czyli po lewej) było czarno i najlepiej żeby ta czerń wtapiała się w niebo koło żołnierza.
Usuńcie napis ''Call of Duty 4: Modern Warfare'', ten obok żołnierza, i wstawcie go tam z lewej na czarnym tle.
Na dole jest taki jakby czarny pasek.. chcę, żeby tam pisało jakąś fajną czcionką (najlepiej Defused albo podobną): DeeW, Call of Duty 4 Player.
Da ktoś radę zrobić?
Z tym badziewnym stockiem? Sorry, mógłbym inną zrobić, ale to niezbyt pasuje.
No to cokolwiek fajnego związanego z CoD4 obierzcie za stock.
Dobra, jak zrobię coś i PZero to zobaczy, to się załamie, że to zastępuje jego sygnę i Ci zrobi lepsze. ^^
Heh, kapitan MacMillian ze swoją snajperką :D
Dzieki, zrypałeś rozmycie i kolory mi się nie podobają, wolałbym żeby tło było szare a macmillian lekko żółty, ale i tak biorę.
P.S. Nie obraziłbym się za inne propozycje :)
Aż się zdziwiłem. :D
W Weekend pokombinuję może jeszcze bd miał lepszego ps'a do pracy. :D
Oboje zjeba*iście to za przeproszeniem. Nawet taki user jak Dzony na to nie zasługuje. :D
A co ma moja ocena sygnatury do mojego podejścia do ludzi? Oceniłem te sygnatury i napisałem, że nawet taki user jak Ty nie powinien mieć takiej sygny. Chcesz dalej pogadać to wal na PW, forum od tego nie jest.