Ludzie ogarnijcie trochę. Rozumiem Wasze dobre chęci, ale po co to robicie ? Te prace są słabe i wątpię żeby spodobały się użytkownikowi..
Haloo??? jest tu ktoś jeszcze?? Chciałbym aby jakiś dobry grafik ( jeżeli taki tu jest )zrobił mi sygne o tematyce rocka :p
Zawsze sam robiłem sobie sygny ale mój skill w grafice nie jest juz dobry :D Kiedyś było lepiej.
Siema ja prosił bym o sygnę i ava z [small]ładnie wtopionym renderem leo messiego[/small] z góry thx acha i jakiegoś efekta bym prosił ;p
Dzięki Ozi :D ładna sygna i dobre wykonanie na prawde ale ten gościu mi tam nie pasuje :p Mam nadzieje że rozumiesz :)
Nie , no spoko każdy ma gusta i to sie rozumie daj stocka to ci mogę zrobić , jeśli chcesz inną :D
Nie no ;p zrobiłem sobie sam. :D nie jest jakaś super ekstra ale jednak wole sam sobie robić bo wiem czego chce :] Ale dzięki za chęci.
Witam... Zrobił by mi ktoś Zestawik (Sygne I Avek) Najlepiej z.... GOLFEM II :) :D Byłbym bardzo wdzięczny.
Tylko z takim ładnie zrobionym golfem w googlach w grafice są takie fane czarne, czerwone ;)
No. może być zrobił byś jeszcze Avek :) Słabo widze bo mam zepsuty komp i siedzę w awaryjnym i mam taką warstwą pasków zakryte ale wydaje się być dobrą sygną :)
Słuchajcie, potrzebuje avka, czy ktoś ma jakąś ciekawą wizję? Czekam na propozycje ;)
.......................................................
"Proste są dla szybkich samochodów,
zakręty dla szybkich kierowców ..."
~ Colin McRae
Poproszę Messiego ava i sygnę może jakieś efekty tylko to ma być render ! :p
Sorki ale nie podoba mi sie ;P jakiś taki dziecinny ten awatar. ma ktoś inne koncepcje?
.......................................................
"Proste są dla szybkich samochodów,
zakręty dla szybkich kierowców ..."
~ Colin McRae
Ja bym na Twoim miejscu Boy nie zmieniał avka, bo masz fajny :D
Pilne zapotrzebowanie na sygnę! Będę dozgonnie wdzięczny. :)
Jedyne kryterium to auto jakie ma się na tym czymś znaleźć... :) Coś z JDM'owej rodzinki... :) Najlepiej Honda/Acura Integra albo Civic EK9. :)
Nie bierz tej sygny... Sam ci coś zrobię. Ja nie robię pracy w 10 minut, jak ill. Jakby co, to rozmycie niedokładne, napis wszystko dodatkowo niszczy. :) Ale tak to klimacik jest... Super. Sygna dla K_Kuby jest do bani. Cooler - zrobiłeś tam coś oprócz dennej rameczki i napisu? Ludzie, nauczcie się trochę robić sygny... I avki. :) Wstawię ci to z Hondą zaniedługo.