Kuźwa, znawca się odezwał. Myślisz, że chce tu się komuś robić nie wiadomo jakie sygnatury? Jedyne co mamy my - graficy z tego to zmarnowany czas, więc uważam, że 10-20 minut to max.
Jak widać lubisz pracować za darmo ;)
Ogarnijcie trochę ; ) PZero - zrobisz to zrobisz, on zadecyduje co weźmie. To nie jest temat do oceniania.
Super Illusion dzięki tylko jak byś miał wolną chwilkę to innego avka ale tez z messim bo trochę mi sie nie widzi
Radek : Dzięki może kiedyś skorzystam bo taka sobiee jest
k_kuba zepsułeś auto, które w wakacje zamierzałem sobie kupić ;d a tak btw. ZAPOMNIELIŚCIE O MNIE! xd
.......................................................
"Proste są dla szybkich samochodów,
zakręty dla szybkich kierowców ..."
~ Colin McRae
Prosiłbym o wykonanie sygnaturki oraz awatara. Tematem niech będzie jakieś autko, resztę pozostawiam wam.
Proszę o zestaw: avatar, sygna i userbar.
Avek: taki jak mam tylko że z lepszą, czarną ramką i zamiast niebieskiego czerwony albo zielony.
Sygna: na sygnie ma być ten gościu z okładki Black Opsa i jakiś odjechany napis DeeW a pod nim zanikające ''Hardkor'' taką samą czcionką
Userbar: też ten sam gość z okładki B.O. i napis DeeW, hardcore player
Da ktoś rade zrobić?
Dzięki, na razie biorę to ale czekam na dalsze propozycje :)
Mówisz o sygnie? Jakby co, to mogę zrobić, ale musisz poczekać kilka dni, niestety... Mam terminarz napięty, ale mogę Cię dać do kolejki. :)
Ok, ale mam nadzieję że b.ędzie warto czekać? :P
Na sygne PZera zawsze warto jest czekac. :D
Hej ja bym poprosił sygnę z fc barceloną avka też chciałbym same logo z jakimś fajnym efektem za staranie thx :)
Jak chcesz, to mogę cię wpisać do kolejki... Ale to już byłoby gotowe tak na koniec tygodnia gdzieś. :/
Siema. Chciałbym zestawik o ciemnej kolorystyce z motywem Mitsubishi Lancer EVO obojętnie jaka generacja. Tło ciemne w jakieś wzorki (też ciemne)
Z góry dzięki :D
Data rejestracji na podupadającym nfspoland: February 10 2008 13:11:37
Mam nadzieję że czas poświęcony na nfszone będzie i jest opłacalny
Mam zadanie specjalne dla dobrego grafika. Potrzebuje obrazek do podpisu 200x100 5 kilo max [niestety] z motywem csa. Jakaś akcja gdzie tt i ct celują do siebie coś takiego bądz coś innego
Gita _/