Zrobi mi ktoś sygnaturkę z Ferrari???
Chciał bym aby dobry grafik zrobił mi zestawik. Sygna + Avatar. Dobre autko drifcie z ciekawymi efektami z kół. Bardzo was proszę. Wybierzcie stock sami.
A może ten temat zostawimy i wszyscy będą tu składać swoje zamówienia - tak jak było na nfsp...
Popieram Radka.
Sorry za offtop.
prosze o avka 100x100 i sygnature w stylu NFS HP coś takiego fajnego ;] z napisem m@tt
Zrobi mi ktoś avka i sygne z Mazdą Rx-7 Z jakimiś fajnymi efektami ? :) To możesz zrobić inną wersję jak ci się chce :) :P
Dziękuje :)
Znudził mi się już mój Saabowski zestawik, poprosiłbym więc o sygne i avatar z Mitsubishi FTO;)
Ja poproszę zestaw z Toyotą Corollą tą starą ;D w drifcie z jakimiś czaderskimi efektami :) Dziękuje już. I proszę o to żeby były takie ukośne paski :)
PSN: benek8
Origin: benek8
To i ja zamawiam jakiś avek i sygnę tylko z moim nickiem. Proszę, aby były jakieś fajne efekty :P
Czcionka: BIRTH OF A HERO, lub Sony Sketch
For3ver - bardzo mi się podoba, ale ten napis musi być bardzo dobrze widoczny i żeby był na dole pod tą głową :) I będzie ekstra :)
Ja bym jeszcze Avka z FTO poprosił bo ten znaczek Mitsubishi, który sobie znalazłem ssie, moim zdaniem.
Jakiegoś szarego, pasującego do tej pięknej sygnaturki:D