Ło matko, niezły prezent na święta :D dzięki, wygląda super! :D
Tak! Odkopuję! :D
Jeżeli ktoś by miał wolny czas, i podoba mu się taka tematyka, to serdecznie bym poprosił sygnę i nieobowiązkowy avatar związany z DedSec'iem z Watch Dogs 2. Możecie popatrzeć na lub nawet użyć ubisoftowe grafiki z Tumblra Watch Dogs. Z góry dziękuję :)
Podaj szczegóły, typu styl, co ma się na avku znajdować, kolorystyka itp.
Zamawiam avatar kto zrobi ?
Poproszę sygnę z:
- Moją ksywą
- Skorpion
- RX-7 lub RX-8
Capiący napletem Seacik, taki o to, hihi. ^^
ja bym jakąś sygnę sobie wybrał... Nissana Silvie i walnąć mój nick. Pomysł, kompozycja, kolory i inne dowolne, będę zadowolony ze wszystkiego. :)
ej, a to w ogóle płatne czy darmo bo jak coś to ja wypłukany jak Titanic na dnie jestem. ;D
Kubaa jaki twoj Seat?:)
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Siekierka, jeśli będziesz dla niego robił sygne, to weź mojego Seata :D:D.
PS. Radzio, błagam nie usuwaj tego offtopa! xD
Hej:) Chcialbym sygne z logiem Seata FR:) lub jakiś fajny avek nawiązujący do Seata z moim nickiem:) dacie radę? Siekierko?
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
A ja proszę o sygnę i avatar z nissanem 350Z, w wersji z Need for Speed Underground 2 :) oczywiście z nickiem :) Dziękuję z góry
Siema:) jeśli mógłby być ktoś na tyle uprzejmy i na sygnie zrobic moj nick?? Miejsce to wlepka nad tlumikiem samochodu.. A dla bardziej ambitnych tez i w avatarze bym prosił moj nick, samo "Nasti "wystarczy.. dzieki i pozdrawiam
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Cóż, skoro nikt nie podołał mojemu ambitnemu zadaniu, poproszę o jakąś fajną Mazdulkę MX-5 NA, niebieską, białą lub czerwoną, oby tylko byla na glebie <3 Prośba jest taka, żeby zestaw ten był w charakterze bardzo letnim or sth like that (nazywajcie sobie to jak chcecie :P ). Myślę, że teraz jest chyba łatwiej :) Z góry dzięki :)
Dzięki bardzo Siekierka <3
OŁMG <3
Jesteś bogiem, to jest kozackie
Kuhwa lofciam, but #nohomo <3
Wiecie, ja mam taką serdeczną prośbę :3
Poprosiłbym o sygnę z toyotą suprą (biała, lub czerwona obojętne)
i taki jej tył <3