Strona 16 tego tematu, ostatni post, jak ktoś by chciał zrobić to byłbym wdzięczny :D
Slight..określ się ze stockiem dokładnie no trudno wybrać..
ja poproszę sygnę crysis 2 z góry thx
O jaki ciekawy temat. Nazwa tematu mówi sama za siebie więc przejdę do rzeczy.
Otóż ja jestem zielony w sprawach z sygnaturkami i w ogóle nie wiem jakim programem je robić. Czy mógłby mi ktoś zrobić ładną sygnaturkę i avatara żebym się lepiej na forum prezentował? I jeśli można to czy mógł by być na nich Aston Martin One-77 ? Byłbym bardzo wdzięczny. ;)
Czekam na zamówienie z MW3 !
Viper, tutaj nikt Ci robić nie musi, więc uspokój się, bo z takim podejściem prędzej jej wcale nie dostaniesz. Przyjdzie Siekierka to będzie robił :D
Ok wielkie dzięki S13. Ja sam bym tego nie zrobił.
Przypominam o moim zamówieniu na ava . ;] strona wcześniej ..
PSN: benek8
Origin: benek8
MrKacper - przerobiłeś moją sygnaturkę bez mojej zgody! A tego nie wolno robić.
Sorki nie wiedziałem. To co, mam przywrócić starą czy mi pozwalasz?
Poprosze jakąś ładną sygnaturkę z Ford Shelby GT500 Super Snake z Need For Speed The Run. :)
A ja poproszę o sygnę 350x150 z BMW M3 GTS. Avatar 100x100 mile widziany. I proszę o wykonanie zamówienia, bo to, co było z sygną i avkiem z MW3, było porażką.
To co Ty robiłeś w trakcie oczekiwania na sygnę było porażką. Bo userzy dobrze się spisali, dostałeś kilka prac, z których kilka było zupełnie w porządku.
Wznawiam zamówienie (strona 16 ostatni post) niech ktoś będzie człowiek i zrobi :) Bedę wdzięczny :)