Poprosiłbym o avatara i sygnę o świątecznej tematyce. Z góry dzięki.
Forever , możesz zrobić mi takiego ava jak ty ?
z literką S
ee .. I jakiś świąteczny bajerek . :f
PSN: benek8
Origin: benek8
Cofam tamto zamówienie. Av mi wystarczy. Teraz chcę sygnę z jakimś autem Falkena, najlepiej z Mustangiem, Silvią albo GT3.
@F3: Wstawię na cdaction.pl
Jak niektórzy mają avki świąteczne, ponieważ już ( prawie ) święta. :D To ja też bym poprosił o wykonanie takiego avatara. mogli by wszyscy mieć świąteczne avki i sygny na czas świąt aby panował tu świąteczny nastrój t;d
Mam prośbę o avatara i sygnę z Mini all4 Racing Hołka. Z góry dzięki.
Po raz ostatni składam zamówienie na sygnę i avka z Call of Duty MW3 (najlepiej żeby to był obraz z okładki).
Siema . Ja poproszę o zrobienie avatara z Pero Bear . ; D i gdzieś napis smiLey.
PSN: benek8
Origin: benek8
siemka ja składam zamówienie na avaka tematyka: Crysis 2
Siema.
Ja bym poprosił avatar z tematyką nissana skyline a dokładnie ma być ładnie obrobiony obrazek a na nim napis z tylnego zderzaka nissana.
Witam
Prosiłbym o zrobienie sygnatury związanej z japońską klasą wyścigową SUPER GT ale z przełomu lat 1999-2001, no wiecie żeby były te starsze maszynerie :D No i najlepiej jak barw Pennzoil'a, Zexela (Nismo R34) czy Castrol'a (Toyota Supra) czy innych bardziej rozpoznawalnych. No jak by się tam dało to było by supcio, najlepiej w pochmurnej pogodzie ale nie bedę już wydziwiał :D
Z góry dziękuje.
Czekam na swe zamówienie z MW3.
Zestaw w tematyce Mass Effect. Z góry dzięki :D.
Hmm...
Jakieś auto w drifcie :).
Najlepiej Nissan 350Z w dowolnym stylu.