Avek z BF3 albo BC2 lub BC2V. Sygna z Nissanem Silvią z podpisem "Pisz do mnie PTR".(albo jakiś bajeczny obrazek z WO)
Dziękuję. :)
Poproszę jakiś avek, wymiary 150x150, coś związanego z fotografią =)
Poproszę awatar 184x184px - tematyka Call of Duty Modern Warfare 3 + jakaś fajowa abstrakcja + w tle napis n00bek
kolorystyka biały-oczojebnyzielony-srebrny-czarny
Da ktoś radę zrobić?
to jest z mw2 a nie tak jak prosiłem z mw3 :s
plz zrób ktoś
Dzięki, ustawiłem sobie na steam, ale prosiłbym jeszcze o inną propozycję od kogoś :)
powiem że dałeś trudne wymagania :P ale ktoś na pewno Ci zrobi tego '' wymarzonego '' :P
Do reszty durniejecie. Co? Painta nie umiesz obsługiwać? Trudne? Stawiasz tak prostą sprawę, że aż wstydził byś się dodawać to jako zamówienie. 5-letnie dziecko ci to zrobi, a sam nie umiesz? Zirytowałeś mnie.
Wznawiam zamówienie.
Poproszę awatar 184x184px - tematyka Call of Duty Modern Warfare 3 + jakaś fajowa abstrakcja + w tle napis n00bek
kolorystyka biały-oczojebnyzielony-srebrny-czarny
Dobra... Zamawiam (po raz drugi) sygnę z MW3, i proszę już nie wygłupiać się bo to działa na nerwy. Avek mile widziany.
Ja bym poprosił sygnę i avka coś w stylu sticker bomb.Sygna z małą czarną ramką z napisem Shigeto a avek to cząstka sygny jak nie będzie pasować to weźcie coś innego.
Z góry dzięki :)
PTR - raczej nie może. Zniszczy calutką sygnę.
Viper - zrobię Ci w końcu tego taga. :P
Ok, mam nadzieję że dobrze wkleiłem.