Radzio, jak nie znajdzie się inny user, który zrobi mi sygnę, to zaakceptuję tą 2.
Mam prośbę, Ja nie umiem robić sygnaturek i chciałbym sobie zmienić na inną. Jakby komuś się chciało to mógłby mi zrobić ciekawszą sygnaturkę z One-77?
Bez urazy S13 ,ale ta po prostu mi się znudziła.
Nie za bardzo rozumiem co chciałeś mi powiedzieć. W jaki sposób ubodłem? Wcale nie chcę nowej sygny " w trybie natychmiast". Jak komuś może by się chciało to by zrobił ,a jak nie to trudno. To nie jest powód żebym się od razu obrażał.
Nie rozumiem, powiedziałem coś nie tak? Wytłumaczcie mi. Dużo osób zmienia sygnaturki właśnie w tym podobnych tematach więc nie wiem co napisałem źle.
ja również nie rozumiem wypowiedzenia Cheater"a..a ja nad sygną pracuje ale mi nie wychodzi :D
Ja zamawiam ava i " mini " sygnę z napisem : In BMX We TRUST! będę wdzięczny. :D a avatar na dowolny temat . :)
PSN: benek8
Origin: benek8
Ja też poproszę o sygnaturkę w rozmiarze 400x150
Najlepiej coś w stylu tego, co mam w avatarze + mój nick w prawym dolnym rogu.
Z góry dziękuję.
.
Cześć chciałbym prosić o Sygnę z Wszystkimi postaciami Assasin's Creed czyli: Altair, Ezio z Revelations i Conor (Ratohnhake:ton)
Zamawiam sygnaturkę:
Rozmiar: 580x150 px (czy ile tam :D)
Autko: SUPRA :D
Czekam...:)
Nie wiem, czy mogę, ale chciałbym, aby ktoś zrobił dla mnie zestaw avek + sygna, tematyka - Opel Vectra B / C lub oba auta połączyć ze sobą.
Wymiary muszą pasować do obowiązujących na tym forum
Będę zobowiązany ;P
Zrobi mi ktoś avka i sygnę??
Tematyka: NFS Most Wanted 2012
Chciałbym zamówić awatar
Wymiary 184x184px
Tematyka: The Darkness II
Zrobiłby ktoś?
Poproszę o avatar i sygnę.
* Rodzielczość: 64x64.
* Format: PNG.
* Tematyka: MP7.
Sygna:
* Rodzielczość: od 400x150 do 500x150.
* Format: PNG.
* Tematyka: MP7 z nickiem "S13".
Ok, to zrób podobny do Marianka tylko zamiast zielonego napisu może być fiolet. :) Bo strasznie mi sie tamten podoba. :)