Mimo wszystko królem to on jest, ale tylko na krętych trasach. Na prostych Cinque i F1 znacznie go odstawiają.
Chwytajcie kodzik na nalepę ze świąteczną laską: CKBB-5HQM-JVUC-VNL3
Edit: Teraz przy kupnie minimum 8k SB dostaniecie Pagani Zonda Cinque, jakieś świąteczne naklejki, płomienny vinyl i tablicę rejestracyjną "V12". Takie same gifty, jak w przypadku 17,5k oraz 50k SB.
Wraz z jutrzejszym patchem, nowa rotacja IGC. Dodane zostaną BMW M3 GTS, Infiniti G35 i Subaru Impreza WRX STi (sedan). Niesety pożegnamy Pontiaca GTO, Forda Mustanga Bossa 302 (nie podali którego, najprawdopodobniej nowszy model) i Nissana Silvię.
@DOWN: Po patchu będzie to najlepsze auto za IGC.
M3 GTS? Świetne auto, niektórym to pozwoli na wyrównaną walkę z GT3, RTR-X, Zondami, itp.
Murcielago roadster jest lepszy od M3 GTS ;)
Oj nie wiem, nie wiem. Mam oba i o wiele lepsze czasy udawało mi się wykręcać BMW. Poza tym GTS lepiej radzi sobie na dragach.
EDIT: Chevrolet El Camino Drag Edition u dilera.
EDIT2: Po patchu u dilera pojawił się Golf Mk. I C-Spec w cenie 6500 SB. W plikach zaś pojawiły się Vauxhall Monaro VXR i Koenigsegg Agera.
Aston Martin świętuje swoje setne urodziny i z tej okazji wszystkie modele tej wspaniałej brytyjskiej marki zostały przecenione na nieokreślony czas.
Wyprzedaż całkowicie nieopłacalna, gdyż DBS był za IGC, a Vantage jest. ;_;
Ale ciemna masa o tym nie pomyśli i podekscytowana słowem 'obniżka' zaraz doładuje swoje konto Bustów.
"Tatusiu, a doładujesz mi przez komputer na tą gierkę? Taki prezent na imieniny bo mam jutro :^)"
Carrera GT w edycji Ultra u dilera za niewielką cenę 13 800 SB. Jak nazwa wskazuje, jest na full ultra (G-G-G-R-R-R).
Łapcie kodzik na wyżej wymienioną Carrerę GT. Jest to 1-dniowy rental: FDQJ-J6WE-3HSN-NVG8
5600. Ostrzegam, nie chcecie zobaczyć tyłu.
Jeżeli ktoś miał chrapkę na Alfę Romeo 8C "Best In Class", to teraz ma okazję kupić ją po 40-procentowej obniżce. Oferta ograniczona czasowo.
Ostatnio coś naprawdę lipne promocje robią. Przed Alfą były ledwie 3 auta (Megane w obu wersjach i Clio), a teraz tylko Alfa. Co potem? GTO?
EDIT: Super Bee Drag u dilera za 3.5k SB.
Wybaczcie dubel, ale muszę, bo inaczej nikt nie zauważy, co tutaj napisane jest. Po patchu w plikach pojawiły się kolejne auta i edycje specjalne:
Auta:
- Ford Capri RS3100
- Ford Police Interceptor Sedan
- Porsche 914/6GT
Edycje Specjalne:
- Ford Capri RS3100 "Victory Lap" Vintage
- Koenigsegg CCXR Edition "Beauty' 13"
- Lamborghini Aventador LP700-4 "Beast '13"
- Mitsubishi Eclipse GT "C-Spec"
- Dodge Viper SRT10 "A-Spec"
- Dodge Challenger R/T "Bruised" Drag
Heh, pamiętam jeszcze tą Porszawkę z NFS Porsche. :D Oprócz tego, to jeszcze radiowóz wydaję się być interesujący.