Większość z Was słyszała już pewnie o ostatnich zmianach jakie zaszły w EA, w związku z tym chcemy przekazać Wam kilka informacji o Need for Speed World.
Przede wszystkim, gra Need for Speed World NIE ZOSTANIE ZAMKNIĘTA. Wciąż istnieje zespół odpowiedzialny za funkcjonowanie gry. Po drugie, przeglądaliśmy nasze profile na Facebooku, Twitterze oraz Forum i zauważyliśmy, że część graczy martwi się o swoje konta NFSW. Pragniemy Was zapewnić, że z Waszymi kontami nic się nie stanie. Będą czekać na Was w grze, tak jak zawsze.
Wiemy, że to niewiele informacji, ale chcemy Was zapewnić, że gra wciąż będzie działać. W nadchodzących tygodniach opublikujemy więcej informacji zmianach, kiedy to tylko będzie możliwe.
info: world.needforspeed.com
Jak podajesz jakieś informacje z innych stron, to chociaż zacytuj, lub podaj link do źródła.
*G
Skąd to skopiowałeś? ;)
/Edit/ A spoko już wiem.
Ta informacja nic nie wnosi. Tyle to wiemy wszyscy. Tak jak napisał Rumun - zapewne nowe studio przejmie World i tyle.
Oby zbyt wielkich zmian nie przyniosła zmiana studia. I żeby czegoś nie zrąbali.
Btw. kiedyś znajomy do mnie napisał: "Prędzej Black Box/Quicklime się rozpadnie, niż będą kaniony". :D
Nom, obiecywali je w zeszłym roku, potem przełożyli premierę na początek bieżącego, a tu co? Ałt!
Oj tam - nowy "szef" ma nick FIXNOW, więc to zwiastuje wzięcie się za naprawę.
Community Manager =/= Szef
A z racji tego, że dzisiaj lub jutro będzie prawdopodobnie patch, powinniśmy poznać nowe studio. :)
HJVF-9N69-HUSU-LMH3
Kodzik na Toyotę Suprę z okazji 750tys. lajków na ich fanpejdżu :D
Heh, to się ludzie ucieszą z darmowego slota. :P
Kolejna zmiana na stanowisku CM. Jak się okazało, Fixnow był tylko tymczasowo. Obecnie nowym CM jest Cain, znany szerzej jako VitalBullet. Jest on także CM obu darmowych Battlefieldów. :)
Sry za dubel, ale:
1) 33RP-CKWW-W6H7-QXGP - Kod na... uwaga, uwaga... GT3 RS 4.0 w edycji Mega Bloks na stałe! Kod został udostępniony przez rosyjski support.
2) U dilera Audi A3 za masakryczną cenę 5100 SB.
Ja na przykład wolałbym standardową edycję, ale tą też nie pogardzę. :D Tylko zdaję mi się coś, że to taka sprytna taktyka, żeby nie dodawać w najbliższym czasie samochodów z klasy S za IGC...
Zapomniałem napisać - kod jest zbugowany. Jednym dodaje tę edycję, jednym standardową, a jeszcze innym zwykłe GT3 RS. :P
Będzie im się chciało banować przynajmniej połowę graczy? Wątpię.
// Auta już zniknęły z sekcji prezentów.
Matko Boska, jak można w ogóle dopuścić do takiej sytuacji?
Normalnie, w końcu World to jeden wielki bug.
Testowanie systemu anty-chiterskiego world - dzień 35 - ciągle nie ma bana.
Marnujesz tylko czas. Ta gra nie wie co to anti-cheat.