Już dzisiaj, o godzinie 19 rozpocznie się Spot the Devs. Tradycyjnie, devsi będą jeździć autem, którego jeszcze nie ma w grze. Najprawdopodniej (mam 100% pewności) devsi będą śmigać Aventadorami. Więcej informacji wkrótce!
Konkurs polega na tym, aby znaleźć developera gry, który jeździ samochodem, który jeszcze nie został dodany do sklepu. Należy mu cyknąć fotkę i wysłać zdjęcie na odpowiedniego maila. Szczegółowe informacje znajdziesz zapewne dzisiaj na oficjalnej stronie Worlda.
HAHAHAHA!
/rozwiń swoją wypowiedź.. /ill
Jadą z tymi kodami na ostro, widać chcą zachęcić do kupna :P
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Zachęcić, może i zachęcą, ale do kupna Bossa za IGC, albo stockowej Alfy, która jest tańsza o ponad połowę.
I pojawi się mnóstwo podróbek a'la Alfa A-SPEC czy ten Boss.
Aventador u dilera za 9680 SB. Tak, wybuliłem.
Teraz tylko niech ludzie czekają na rentala. xD Rumunov, jak mogłeś wydać na tą grę 80 zł za jednym zamachem!? Kobalta masz!
Musiałem sobie jakiś prezent na święta sprawić. :E Tak, mam Cobalta. A Aventador pewnie tyle kosztuje, gdyż najprawdopodobniej jest to niestety ostatnie Lambo w World. :(
Jeśli im tak zależy żeby ludzie kupowali te "biusty", to niech zrobią taką promocję jak kiedyś.. 50 000 SB = 11zł :D Jestem ciekaw ile im wtedy napłyneło kaski. xD Narazie to niemam chęci wydawać ok. 80 zł na jakieś autko w wirtualnej grze, a co najmniej tyle kosztuje gra :<
Akurat dla Polaków to boosty powinny tyle kosztować, jeśli patrzeć na nasze zarobki.
Siekierka nie przesadzaj. Myślę, że obniżka -50% wszystkich by zadowoliła, a i w grze nie byłoby takiej lawiny super aut na drogach, tak jak w zeszłym roku.
A mi się podobała ta lawina. W końcu Polaczki dorównali Ruskim.
F7P9-SWL2-GTA6-8QNZ
Kod na Nissana GT-R SpecV "Snowzilla" Drag Edition na stałe.
Eee, mam 3 GT-R'y stockowe w prezentach, jeszcze z czasów tanich bustów. Raczej nie skorzystam.