Agera jest słabsza od CCXR. Agera R to już co innego... fajna byłaby z tym bagażnikiem dachowym.
Agera R w Worldzie? Byłby to świetny plan, tylko niewiadomo czy panom w Black Box się chcę.
Poza tym oficjalne konto need for speed world na facebooku za 500.000 lajków da kod na Lancie Delata HF integrale evoluzione "Rally".
Za 750.000 i 1.000.000 jeszcze nie wiemy co mamy dostać. W aktualnej chwili brakuje nam 605 fanów.
Nowe auta w plikach:
- Chevrolet Cobalt SS
- Lamborghini Aventador LP700-4
W dwóch słowach: FAP TIME!!!
Rumunov wybuli. Dam sobie rękę uciąć. :D
Sprawdźcie swoje skrzynki pocztowe. Możecie na nich znaleźć maila od EA, w którym dostaniecie kod na naklejkę... bałwanka? Nie wiem, czy jest to kod jednorazowy, ale jakby ktoś był leniwy, to macie mój: 2FUW-85MW-9B3X-VB4E
Jednorazowy Gwozdzek :/ a bardzo bym chciał taką naklejkę ponieważ robię sonw car i mi żadna taka wiadomość nie przyszła. W ogóle już od need for speed world ani jednej wiadomości nie dostaje :P
Może kiedyś wykorzystam. Dziękujem.
Za zaproszenie 3 znajomych na fejsie macie naklejki świąteczne chyba. ;)
PSN: benek8
Origin: benek8
Ten mclaren to wariat XD Świetnie się nim jeździ, jak jebniesz nitro to... szkoda słów ^^
500.000 lajków na fejsie. Czekamy na kod!
PSN: benek8
Origin: benek8
Na Fejsie jest już 500k lajków. Ale kod zapewne dostaniemy w poniedziałek. Jeszcze bezczelnie na tłicie napisali "Have a great weekend!"
Panie i Panowie, Chłopcy i Dziewczęta, Ladies & Gentlemans, Meine Damen und Meine Herren, prezentuję wam kod na Lancię Deltę na stałe:
7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8
Teraz zalogować się na stronie W nie można, bo błąd wyskakuję. Ludzie się rzucili, jak muchy do gówna. :D
Alfa Romeo 8C w edycji A-Spec pojawiła się u dilera za.... uwaga..... jeszcze trochę..... 13k SB. Powiem szczerze, po****ło ich za przeproszeniem z tą ceną. Za ponad 2x mniej można kupić stocka, a skille i części można wydropić.