Pytanie dot. znajdziek. ile jest znajdziek poszczególnego typu?
A to ok, zwracam honor :D
gdyby ktos chcial kupic na premiere tanio wersje ps4 to na allegro sa klucze ps4 polskie (nie konta) w cenie okolo 150-160 ;)
Wiadomo w kogo w dubbingu wcielają się Jędrzejczyk, Stramowski i OSTR?
Jędrzejczyk gra La Catrine - szefową Cmentarnej Załogi. Przynajmniej takie były informacje, bo w grze ta postać w ogóle nie brzmi jak Jędrzejczyk xd O pozostałych nic nie wiem.
Bo może być tak że jedna osoba podkładała kilku postaciom głos i pomodyfikowali barwę głosu za pomocą programów, kto wie :p
No w aż takie modyfikacje pewnie nie wchodzili xD
Zastanawiałem się nad głosem opiekunki, bo jest tragiczny - próbuje być seksowny na siłę. Najlepszy byłby głos nieżyjącej już Anny Przybylskiej. Ale może znacie aktorki, które miałyby zbliżony do niej głos?
Ty i Mac mają identyczne głosy jak dla mnie
Nom, opiekunka to jakiś dramat. I dlaczego się nazywa Opiekunka? Skąd to się wzięło? Nie mogła być jakaś laska z imieniem, co po prostu prowadzi radio?
Mogli dać jej imię jakieś, a nie "Opiekunka"
w wersje z vouchera/kodu na ps4 mozna juz grac :) chyba ea/sony cos skopalo z data premiery, lub za wczesnie aktywowalo vouchery ;)
Interesujace. Ciekawe czy skopia tez, ze jutro bedze mozna w deluxe skoro trial byl tez dzien wczesniej :D
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Szczerze mówiąc to już wszystko im jedno pewnie. Premiera to tylko data. Ten tydzień już nikomu nie robi różnicy xd