Nie, nie warto spolszczać nazw zespołów ani też ksywek ich członków :/
Lepiej niech to zostanie po angielsku ..
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Spolszczenie jest fatalne... Nazwy ekip tracą na powadze i wartości wg mnie po przetłumaczeniu. No sory, ale "Gang Zamieszek" wywołuje u mnie nie mały uśmiech, a Riot Club jakoś brzmi lepiej, no poważniej.
Mnie odpowiada więc ja osobiście jestem na tak
47 utworów... Poprzednik miał ponad 60 :(
Ale liczysz te które zostały dodane później?
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Poprzednie NFSy miały po 30 i nikt nie płakał xd
Ja bym chciał opcje dodawanie własnych utworow, kto nie chciałby poscigac się przy HABA mandaryny? znaczy się Evry night xD
Gra powstawała 2 lata, jest ogromna, przydałoby się więcej utworów, zwłaszcza jeśli nie będzie można (jak zwykle) załadować swoich utworów.
Po co opcja "dodawania swoich utworów"? Zawsze można wyciszyć muzykę gry i puścić swoją :) Chyba nie ma problemu? Nie wiem jak to wygląda na PC, czy gra blokuje w jakiś sposób inne aplikacje, ale na PS4 puszczam sobie w tle Spotify i jade z tematem ;D
Na kompie nic nie blokuje, można przecież odpalić poza grą dowolne aplikacje. Jedynym ograniczeniem jest moc obliczeniowa :)
Co do tych 30 aut w NFS MW... w carbonie było chyba ok 50 a w Pro Street'cie już ~80(wraz z booster pack i edycja kolekcjonerska) ale mimo wszystko -> MW był 12 lat temu, Carbon 11 lat a PS 10 lat temu.... przez te lata się zmieniło... Gran Turismo 6(nie sport) miał ponad 1000 samochodów... dlatego w sumie boli że teraz jest 160, ale w Forzie już jest 700, Project cars tez chyba 200 albo 300 aut... Jest różnica prawda? Na razie z tego co mi się wydaje potwierdzone jest 70 aut w Paybacku? I to z samych trailerów... więc jak widac przez dodatkowe 10 lat doszło jedno 0 do ilości aut... Dlatego boli fakt że w NFS'15 jest ich około 55... to mniej niż w Prostreecie z 2007 roku który w podstawce ma 57 aut... Ja liczę teraz na przynajmniej podwojenie liczby aut z trailerów... bo inaczej słabo to będzie wyglądać :/
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
To nie chodziło o 30 utworów przypadkiem?
Jeju... jestem nieogarem xd pomyliłem się ale moje słowa w sumie są adekwatne, bo nfs miał mało aut w stosunku do innych ostatnich gier wyścigowych.
Trailer fabularny!
[movie=youtube]CuE9eQJY0BU[/movie]
Połączony z październik 12 2017 20:41:08:
Ciekawe kto ukrywa się za postaciami. Czy ich wygląd jest wzorowany na prawdziwych jak w przypadku GTA V?
Myślę że tak, wątpię by przerzucali ludzi z MakeHuman :D albo sami modelowali, raczej na pewno brali jakichś aktorów, pewnie kompletnie nieznanych, podejrzewam że ci co podkładają głos, na nich się odwzorowywują (tak było np. w Far Cryach, widziałem filmiki porównujące postacie z gier i ich aktorów). Ale kto wie, może sami powymyślali.
Ciekawe, czemu gra na konsolach zajmuje tylko 18GB. Ale to dobrze oczywiście ;)