Nikt nie wstawiał linka to ja wstawię na potwierdzenie słów Inventera jakby ktoś nie wierzył:
Reddit
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
inventer dokladnie tak, jako jedyny chyba tutaj rozumiesz jaki to ejst minus dla gry, a naprawde dalo sie tego uniknac poprzez wprowadzenie jak wczesniej pisalem opcji turn off/turn on i gracze by decydowali czy chca policje jak w klasycznych NFS czy tylko oparta na skrzynkach, ale zdaje mi sie ze to poprawia bo posypala sie na nich lawina krytyki
Wypraszam sobie, mi też to się nie podoba, że nie będzie policji. Ale to jak traktujesz twórców i w jakie słowa ubierasz opinię o nich to lekka przesada. Jeżeli ludzie dadzą im faktycznie w kość to to zmienią, jak nie, to zostanie tak jak jest. I tyle.
Traktuje ich wspolmiernie do tego jak postepuja, bo nie potrafia zrobic rozwiazania zadowalajacego wszystkich graczy kiedy da sie zrobic takie rozwiazanie
Ludzie bez spiny xD Jestem tylko ciekaw, czy mają zamiar w ogóle coś zmienić w tej kwestii.
Inv, nie grałes w grę, nikt tu jeszcze nie grał, więc tak, wała wiesz. Nie wiesz jak rozwiązanie działa w praktyce.
SlavicBoy, taki jesteś mądry podobno, a nie wiesz, że twórcy mają też terminy. Być może tylko i wyłącznie brak czasu przed premierą sprawił, że zrezygnowano z wprowadzenia patroli, bo to jednak też jest trochę programowania. I kto wie czy sami nie zdecydują się na wprowadzenie ich, w którymś z pierwszych patchy.
To może być kompromis, na który musieli się zdecydować, nie wiesz tego, bo tak jak już wspomniałem, wała wiesz, ale tobie lepiej jest obrażać tutaj twórców.
To niech przeloza premierę na później - mało to gier było przesuwanych w celu dopracowania? Pierwsze z brzegu chociażby Gran Turismo Sport miało kilka obsuw. Ghost games to małe studio i niecałe 2 lata to za mało dla nich na zrobienie naprawdę satysfakcjonującej gry wiec lepiej jak przeloza premiere nawet o rok i cykl wydawniczy będzie co 3 lata, ale gra będzie naprawdę dopieszczona.
Cytat
SlavicBoy napisał(a):
To niech przeloza premierę na później - mało to gier było przesuwanych w celu dopracowania? Pierwsze z brzegu chociażby Gran Turismo Sport miało kilka obsuw. Ghost games to małe studio i niecałe 2 lata to za mało dla nich na zrobienie naprawdę satysfakcjonującej gry wiec lepiej jak przeloza premiere nawet o rok i cykl wydawniczy będzie co 3 lata, ale gra będzie naprawdę dopieszczona.
EA nakazuje, EA wymaga. Jak to pewien developer pracujący na serią Shift powiedział: " nazwał przedstawicieli EA dupkami, okropnymi ludźmi i korporacyjnymi potworami."
Oh nie 1 gwiazdka. Co teraz :v?
Widzialem przed chwila info, ze crash cam będzie w menu ustawien możliwy do wlaczenia lub wylaczenia, a wcale miało go nie być, także zmiana rozwiązania policji tym bardziej powinna być też wprowadzona!
W starych nfsach było info czy będzie policja czy nie. W mw był to system zero-jedynkowy. W carbonie w sumie też, bo 1 i 2 oznaczały brak policji, 3 nie jestem pewny, ale wyżej już się pojawiały zawsze, a losowość była tylko we free roamie. A i no, jak wyścig się kończył to musieliśmy uciec jeszcze policji... Jeśli policja po wyścigu by znikała od tak sobie to byłby koszmar... mam nadzieje że chociaż zostawią pościg po wyścigu... a skoro jesteśmy już przy wyścigach... to co myślicie o tym żeby do wyścigu można było wejść z poziomu garażu typu mapka jak w Carbonie?
P.S. I tak się cieszę, jeden aspekt z policją boli co prawda, ale może nie będzie aż tak źle. Ghost'si jednak czegoś się uczą na swoich błędach i starają się jakieś błędy poprawić... well... może nie te techniczne typu spadanie pod mapę itp. ale poprawia grę dodając do gry coś nowego, a przynajmniej było w tym z 2015 roku(prawdopodobnie robili to przez to, że produkcja gry jest rozciągnięta na 2 lata(czyli mieli dodatkowy rok bez gry więc musieli go jakoś wykorzystać... nie wiem czy w poprzednich nfsach były takie "aktualizacje" jak w NFS'15, może ktoś mnie olśni?). Powtórzę się, więc może nie będzie aż tak źle? ^^
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Jakby dodawali nowe rewiry to może zapełniliby te puste przestrzenie w mapie między regionami :p
Między Mount Providence, a Liberty Desert są chyba góry. Ale północny zachód tylko czeka na zagospodarowanie :)
Może to tylko moje głupie myślenie, ale obecna "kraina" nazywa się "Fortune Valley" A już jedna Fortuna była w świecie NFS... tak samo "Silver Canyon" Oba w jednej grze... może tylko smaczek, może przypadek, a może coś znaczącego idk... ale chciałem się podzielić spostrzeżeniem :P
Nom, było w Carbonie, ale nazewnictwo tyczyło się dzielnic miasta :p
Nazwa Fortune Valley ma pewnie podkreślać bogactwo i przepych miasta kasyn i jego okolic :)
W grze będą mikrotransakcje.